2777
2789
عنوان

عکاسی

37 بازدید | 2 پست

سلام بچهها خوبین من توی هنرستان شتهام فتوگرافیک بود برای دانشگاه خواستم گرافیک بزنم نیاوردم چون باید رتبهمون دو رقمی باشه بعد توی هنرستان عکاسی اونقدر باز بهمون توضیح نمیدادند گفتم توی دانشگاه برم رشته عکاسی و الانم که رفتم نگاه کردم دیدم عکاسیو آوردم حالا به نظر شما عکاسی و ادامه بدم و در کنارش گرافیکمم داشته باشم تو عرصه کار یا یه ترم عکاسیو بخونم تغییر رشته بدم برم برای طراحی لباس حالا به نظر شما بین عکاسی وگرافیک و طراحی لباس کدوم بهتره

مثل ماه باش و تو اوج تاریکی بدرخش🖇🌚

گرافیک و طراحی لباس بازار کارش بهتره ، عکاسی باید فوق العاده ذهن باز و خلاق و زرنگ باشی که باز همون هم نهایتا شانس بیاری و مطرح بشی باز هم منبع درامد خوبی نداره (عکاس آتلیه شدن شاید درآمد داشته باشه که خیلیها اصلا بصورت مدرک دانشگاهی واردش نشدن )

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.