2777
2789
عنوان

کپک زدن ماست

331 بازدید | 9 پست

سلام خانم ها 

دو سطل ماست دارم بالاترین نقطه یخچالم هست در کمال ناباوری دیدم کپک زده یعنی مشکل از یخچاله ؟ اخه تازه یخچال خریدم

ماست رو 4 هفته هست که دارم

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد

نه بابا

برا منم كپك زده بود

نميدونم برا چي ماست اونطوريه

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

دقيقا برا مام همين بود

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

4 هفته زیاده دیگه برا منم یبار اینجوری شد

واقعا ؟ پس جوری مادر شوهرم 2 ماه داره چیزیش نمیشه با اون مقایسه کردم ترسیدم یخچالم خراب باشه

همیشه مادرشوهرم خودش ماست محلی درست میکنه زیادم برا من میفرسته نمیتونم ی هو همشو بخورم

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد
نه بابا برا منم كپك زده بود نميدونم برا چي ماست اونطوريه

اخه من ماست محلیه ترسیدم مشکل از یخچالم باشه

اخه من ماست محلیه ترسیدم مشکل از یخچالم باشه

نه بابا 

اصن 

تازه برا من ماست محليم نبود

و ماست كارخونه اي كه صد درصد نگهدارنده داره

نه بابا  اصن  تازه برا من ماست محليم نبود و ماست كارخونه اي كه صد درصد نگهدارنده داره

ای بابا ترسیدم یخچالم خراب باسه ممنونم

ای بابا ترسیدم یخچالم خراب باسه ممنونم

نه بابا دختررر😂