2777
2789
عنوان

چه غلطی کنمممم

148 بازدید | 20 پست

پارتنرم میخواد رابطمونو جدی و رسمیش کنیم اول که پیشنهاد داد من خیلی هیجانی برخورد کردم و قبول کردم یه جلسه خونواده اش اومدن خونمون واسه اشنایی حالا میخوان بیان خاستگاری رسمی ولی من الان احساس میکنم امادگی ازدواج ندارم ولی از طرفیم پارتنرمو دوسش دارم و نمیخوام از دستش بدم

چیکار کنم بنظرتوننن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالته ؟ بهش بگو یکم فرصت بیشتر بهم بده.میتونی چند وقت هم نامزد بمونی تا آمادگی پیدا کنی

۲۱سالمه بهش میگم زوده واسمون قبول نمیکنه

میگه دوسال دوست بودیم کافیه میخوام رسمیش کنیم

اخه هدفم واقعا باهاش ازدواجه ولی الان دلم نمیخواد

چند سالته؟ اون چند سالشه؟

خب قرار نیست الان اومدن خاستگاری برید فرداش عروسی کنید که!

یک سال صیغه هستین بعدش هر چند سال خواستین عقد میمونید تا شرایط اوکی شه عروسی و جهیزیه بگیرید.

بنظرم اصلا در این مورد باهاش حرف نزن چون درک نمیتونه بکنه و کلا بهم میخوره.

به خانوادت بگو یکم دوران نامزدی رو طولانی تر بکنن تت اقا داماد شرایطش اوکی بشه بتونه خونه فلان بگیره.

قطعا روال طبیعیش همینطوره.

از طرف زبون پدر و مادرت اگه بشنون بهتره.

تو هم اینطور امادگی پیدا میکنی.

چند سالته؟ اون چند سالشه؟خب قرار نیست الان اومدن خاستگاری برید فرداش عروسی کنید که!یک سال صیغه هستین ...

جفتمون ۲۱ایم

از نظر مالی شرایطشون خوبه خداروشکر فقط از نظر سنی یکم مشکل دارم🥲

😂😂😂اینم حرفیه الان ناز میکنم بعد میبینی میزنه زیر همچی😭😂

اره بابا بگو بیان

یهو میبینی هورمونات بهم ریخته pms ای چیزی مودت الان اینه دوروز دیگه پشیمون میشی که فایده نداره

بعداً رسمی شدی استراحت کن الان زرنگ باش😜😂

اره بابا بگو بیان یهو میبینی هورمونات بهم ریخته pms ای چیزی مودت الان اینه دوروز دیگه پشیمون میشی که ...

تا قبل از اینکه بحثش پیش بیاد خیلیییی اصرار داشتم بیاد بگیرتم ولی تا جدی شد قضیه کلا مودم عوض شد🤦🏻😂😭

تا قبل از اینکه بحثش پیش بیاد خیلیییی اصرار داشتم بیاد بگیرتم ولی تا جدی شد قضیه کلا مودم عوض شد🤦🏻 ...

نه عزیزم مودتو اکی کن انرژی منفی نده انقد تلاش کردی الان که موقع عمله خراب نکن بعد دوروز دیگه بهت بی محلی کنه مودت عوض میشه من دخترارو میشناسم دیگه همین یچی جدی میشه شل میکنیم 😂😂 از الان به بعد هندل کردنش مهمه

سختیاشو گذروندی به سرازیری رسیدی دیگه خودت خرابش نکن

هر فکر منفی میاد سمتت سریع همون موقع بگو نه نزار. ادامه پیدا کنه جلوشو بگیر

ما منتظر خواستگاری چی بپوشمیم از الان

خب حق داری واقعا، سن تون کمه، بیشتر سن آقا برای ازدواج کمه ، اما خب دو حالت داره ، تو قبول میکنی و با داستان های که ممکنه پیش بیاد کنار میای و آمادگی داری، ( شرایط بلوغ عقلی و تاب آوری و حل مشکل ببین چطوره)

یا نه ، میگی فعلا بمونیم ، که ممکنه باز جور بشه ازدواج کنید ، یا هم که خدایی نکرده نشه.

بشین فکر کن ببین چطوری بهتره.

سرسری راجع بهش فکر نکن عزیزم