2777
2789
بچه ها منم خیلی استرس دارم اصلا خواب و زندگی ندارم فکر اینده بچه هام زندگی که با بدبختی ساختیمچرا با ...

نمیشه عزیزم نترس اگه ام شد یه جنگ محدوده که ایران به توافق تن بده.جنگ خیلی بزرگ و گسترده به نفع هیچکس نیست.نه به نفع ایران و آمریکاس نه به نفع کشورای دیگه.برای همین نمیذارند کار به اونجا کشیده بشه.این استرس و جنگ روانی کشنده تره پس آروم باشید و بد به دلتون راه ندید همه چی درست میشه نگران نباش.

ایران من،ای جان من،ای باور و ایمان من💚🤍❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگر روزهای سخت داشتی به اون روزها فکر کن که گذشت و خدا کمکت کرداینم میگذرهاحتمال جنگ هم خیلی کمه ، ن ...

ممنونم حقیقتش من اصلا پیگیر نیستم فکر هم نمیکردم ولی از شنبه سرکار همکارا گفتن میشه و ... حالم خیلی بد شده

همسرم منو میشناسه اصلا صحبت نمیکنه

ی کنسرو ماهی با ی لوبیا رو ما چهار نفری با نون میخوریم

یک کنسرو لوبیا کامل رو نمیریزم کنسرو ماهی هم که خیلی کم توش مگه چقدر که چهار نفری😂

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
ی کنسرو ماهی با ی لوبیا رو ما چهار نفری با نون میخوریم

بعدشم من بچه شیر میدم هرچی هم بخورم باز ضعف میکنم انگار نخوردم🥲🥲ازاینور میخورم ازاینور نی نی تخلیه م میکنه نمیزاره چیزی به بدنم بمونه🫣

نمیدونم ی سال بیشتره تن ماهی نخوردم اخرین بار هفتاد تومن ی طبیعت. خریدم 120گرم بود

۲۰۰ وخرده ای تازه نصف پر قبلا لب تالب بود الان بیشترش روغن😡😡