2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمیدونم

همین که برای خودمون ارزش قائل باشیم

و خط قرمزای خودمونو

خودمون الویت باشیم

و برای هر ادمی خودمونو اذیت نکنیم

اینکه بپذیریم فقط خودمونیم و خودمون

ما فقط خودمونو داریم اگه درد جسمی باشه یا روحی فقط خودمون حس میکنیم پس بهتره مواظب خودمون باشیم

خودمونو اذیت نکنیم

راحته خانم

اعتماد به نفس خودتون رو بالا ببرین

هیچ وقت واسه هیچکس خودتون رو به اشتباه تغییر ندین

به خودتون قبل از هرکسی اهمیت بدین

حرف وادارد براتون مهم نباشه

گاهی خودتون رو به یه کافه دعوت کنین

واسه خودتون وقت بزارین

ورزش کنین

و . ..

I’m a strong man

ضعف هاتو بپذیری و بخاطرش احساس شرمندگی نکنی به خودت انرژی منفی ندی بگی درست میشه خط قرمزهایی که داری رو نذاری کسی ازش عبور کنه برای بدنت احترام قائل باشی با هرکسی شریک نکنی خودتو برای ارتقا و رشد روحت تلاش کنی

راحته خانم اعتماد به نفس خودتون رو بالا ببرینهیچ وقت واسه هیچکس خودتون رو به اشتباه تغییر ندینبه خود ...

همه ی این کارارو میکنم و اعتماد به نفسم رفته بالا ولی آخرش افکار منفی و نشخوار فکری و وسواس گونه خرابش میکنن

ضعف هاتو بپذیری و بخاطرش احساس شرمندگی نکنی به خودت انرژی منفی ندی بگی درست میشه خط قرمزهایی که داری ...

همه ی این کارارو میکنم و اعتماد به نفسم رفته بالا ولی آخرش افکار منفی و نشخوار فکری و وسواس گونه خرابش میکنن و در نتیجه همون انرژی منفیه که میگی منتقل میشه همش و افکارمم دسته خودم نیست نمیدونی چقدر تلاش کردم کمشون کنم به مشاورم گفتم میگفت دسته خودته و بهش هرچی گفتم دسته خودم نیست درکم نکرد

همه ی این کارارو میکنم و اعتماد به نفسم رفته بالا ولی آخرش افکار منفی و نشخوار فکری و وسواس گونه خرا ...

چون ته ذهنت خیلی چیزا رو قبول نداری شاید برای اینکه آدم بهتری دیده بشی به یه سری چیزا تظاهر میکنی اول با خود واقعیت رو به رو شو و بپذیرش بعد همونو رشد بده تظاهر نکن به چیزی که وجود نداره