سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
ضعف هاتو بپذیری و بخاطرش احساس شرمندگی نکنی به خودت انرژی منفی ندی بگی درست میشه خط قرمزهایی که داری رو نذاری کسی ازش عبور کنه برای بدنت احترام قائل باشی با هرکسی شریک نکنی خودتو برای ارتقا و رشد روحت تلاش کنی
ضعف هاتو بپذیری و بخاطرش احساس شرمندگی نکنی به خودت انرژی منفی ندی بگی درست میشه خط قرمزهایی که داری ...
همه ی این کارارو میکنم و اعتماد به نفسم رفته بالا ولی آخرش افکار منفی و نشخوار فکری و وسواس گونه خرابش میکنن و در نتیجه همون انرژی منفیه که میگی منتقل میشه همش و افکارمم دسته خودم نیست نمیدونی چقدر تلاش کردم کمشون کنم به مشاورم گفتم میگفت دسته خودته و بهش هرچی گفتم دسته خودم نیست درکم نکرد
همه ی این کارارو میکنم و اعتماد به نفسم رفته بالا ولی آخرش افکار منفی و نشخوار فکری و وسواس گونه خرا ...
چون ته ذهنت خیلی چیزا رو قبول نداری شاید برای اینکه آدم بهتری دیده بشی به یه سری چیزا تظاهر میکنی اول با خود واقعیت رو به رو شو و بپذیرش بعد همونو رشد بده تظاهر نکن به چیزی که وجود نداره