shagoliiiiiii مدیر عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 680 عنوان صیغه؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 4249 بازدید | 54 پست بچه ها کیا به خاطر قطع نشدن مستمری با شوهرشون صیغه ی 99ساله کردن؟ 1397/03/04 | 08:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bahar71 عضویت: 1396/05/25 تعداد پست: 14752 خب اگه عقددائم کنن بهترنیس؟ ميخواد كه مستمري بگيره من اصلا اين كار رو تاييد نميكنم فقط شرح وضعيت دادم گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
حلوالوزدماوند عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37176 ميخواد كه مستمري بگيره وقتی عقددائم کنه که بهترمستمری میگیره یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
bahar71 عضویت: 1396/05/25 تعداد پست: 14752 وقتی عقددائم کنه که بهترمستمری میگیره نهه پدرشون كه فوت ميكنه به دختر خانواده مستمري تعلق ميگيره اما اگر ازدواج كرده باشه نه گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
حلوالوزدماوند عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37176 نهه پدرشون كه فوت ميكنه به دختر خانواده مستمري تعلق ميگيره اما اگر ازدواج كرده باشه نه بله درسته خب خاله منم الان مجرده پدربزرگم فوت کرده خالم داره مستمری میگیره یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
bahar71 عضویت: 1396/05/25 تعداد پست: 14752 بله درسته خب خاله منم الان مجرده پدربزرگم فوت کرده خالم داره مستمری میگیره اين هم همين جوره ديگه بجاي عقد دايم صيغه ميكنن كه مستمريشون قطع نشه كار استباهيه ولي تفكر پشتش اينه گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
جِیلوو عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 6562 واقعا نشنیدین ؟؟؟؟ چرا.تازه میتونی از شوهرت جدا بشی و بعد دوباره باهاش صیغه کنی حقوق پدرتم داشته باشی در صورت فوت پدرومادر.بعد حقوق شوهرم داشته باشی😆😆😆 میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه
shagoliiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 680 چرا.تازه میتونی از شوهرت جدا بشی و بعد دوباره باهاش صیغه کنی حقوق پدرتم داشته باشی در صورت فوت پدروم ... عزیزم باید بقیه ی بازماندگان برن امضا کنن که این بیچاره کسی نمیدونه
جِیلوو عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 6562 عزیزم باید بقیه ی بازماندگان برن امضا کنن که این بیچاره کسی نمیدونه بله همینطوره.همه راصی باید باشن میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه
خداتنهاامیدمه عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 545 دخترعموی من چندسال پیش همسرش و برادرشوهرش تو یه تصادف هردوشون فوت شدن و این با سه تا بچه موند.الان ص ... سلام.در خواستمو قبول کن دوتا سوال دارم
عفتت عضویت: 1398/06/31 تعداد پست: 113 این کار کلاهبرداری و ور صورت کشف جرم کلیه مبالغ بر گشت میخوره ۲برابر جریمه باس بدی و۷سال زندان