2777
2789

اره خیلی دوس دارم

بالاخره خوبه ادم یه ماهش با بقیه روزا یه فرقی داشته باشه

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چ اطلاعاتی در موردش دارین؟ میشه بگید برام

بله عزيزم يه سري اطلاعات از دانشمندان خارجي راجع به روزه دارم الان بهت ميگم:

متخصصان آمریکایی از فواید روزه گرفتن چه می گویند؟

متخصصان تغذیه دانشگاه شیکاگو نیز اعلام کرده اند روزه در جلوگیری از پیشرفت اختلالاتی که می تواند زمینه ساز مرگ زودهنگام و ناگهانی انسانها باشد، پیامدهای مثبتی را به همراه دارد. رئیس موسسه ملی علوم اعصاب آمریکا هم اعلام کرده است روزه گرفتن در دوره های زمانی مشخص از سلولهای عصبی در برابر هر گونه استرس و فشارهای روحی ـ روانی محافظت می کند. محققان دانشگاه کالیفرنیا نیز با مطالعه بر روی افراد روزه دار دریافتند روزه گرفتن از بهترین و ایمن ترین رژیمهای غذایی است که می تواند در بهبود شرایط بدن کارساز باشد. همزمان گروهی دیگر از دانشمندان دانشگاه کالیفرنیا در ساندیگو در بررسیهای خود نشان دادند که حس بویایی در زمان گرسنگی و روزه تقویت می شود. در این مکانیزم، یکسری از پالسهایی که سیستم عصبی را در پاسخ به رایحه ها تحریک می کنند به حس بویایی اجازه می دهند که برای کسب غذا تواناتر شوند.

اعتقاد دانشمندان فرانسوی در مورد روزه داری

آلکسیس کارل جراح فرانسوی در کتاب «انسان موجود ناشناخته» نوشته: «با روزهداری قند خون در کبد میریزد و چربیهایی که در زیرپوست ذخیره شدهاند و پروتئینهای عضلات و غدد و سلولهای کبدی آزاد میشوند و به مصرف تغذیه میرسند.»

گونل پای فرانسوی میگوید: «چهار پنجم بیماریها ناشی از تخمیر غذا در رودههاست که همه با روزه اصلاح میشود.»

دکتر کودل پا فرانسوی می گوید: بسیاری از بیماری ها ناشی از تخمیر غذا در روزه ها است که همه با روزه اصلاح می گردد.

و اين هم خيلي مهم و قشنگه :

اوتو بوخنگر» تحقیقات جامعى پیرامون اثرات روزه انجام داد و باتشکیل کنفرانسى در یک کنگره پزشکى نتاج آن را اعلام کرد، متن این کنفرانس که بهصورت کتاب و به شش زبان از طرف کلینیکاین دکتر انتشار یافت، با استقبال فراوانی روبرو شد. وى مىگوید: «اکثر بیماری هاى حاد و مزمن را مىتوان به وسیله روزه بهبودبخشید، یا از شدت آنها کاست.» وى می گوید: به هنگام روزه، بدن بیمار پستترینمواد را از سراسر بدن جمعآورى کرده و می سوزاند، نیروهاى نوسازى بدن انسان بههنگام روزه فعال می شوند و تصفیه و ترمیم بافتها را شروع می کنند... در مدت پنجاهسال که از تاسیس «کلینیک اوتو بوخنگر» مىگذرد، بیش از پنجاه هزار بیمار دراین کلینیک توسط روزه درمان شدهاند.

دکتر «آلن مویل » اعتقاد دارد روزه چهار فایده عمده زیر را در بر دارد: مانع تجمع مواد سمى مىشود. باعث استراحت دستگاههاى گوارش می گردد. به وسیله روزه بدن انرژى خود را صرف دفع سموم می کنند. نیروى حیات تحریک مىشود تا مواد زاید دفع گردد.

و اين هم خيلي مهم و قشنگه :اوتو بوخنگر» تحقیقات جامعى پیرامون اثرات روزه انجام داد و باتشکیل کنفرانس ...

شما در پایان ماه رمضان حس کردید؟ ک بدنتان پاکسازی شده؟