2777
2789

فلفل دلمه ای تازه عطر زیادی داره فریزی ها بی مزه میشن..ربو تفت بدی رنگش خوشکل میشع

قهرمان ها هرگز نمیمیرن..اونا تو قلب ما زندگی میکنن و مارو شجاع میکنن.. این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رب رو تو روغن تفت بده رنگش باز بشه خوشرنگ میشهآب هم کم بریزدر ضمن مرغای نذری چون تو حجم زیاد پخته می ...

فقط رب هویج و فلفل دلمه ای و ادویه رو کی اضافه کنم

اولش مزه دارش کن آبلیمو پیلز و نمک ۲یا۳ساعت که موند یه پیاز کوچیک سرخ کن مرغ و بریز توش درش و بزار که آب بندازه بعد یکم اب جوش اضافه کن بزار با حرارت کم بپزه بعد که پخت یکم از روغنش بردار حتما تو یه ظرف دیگه رب و تفت بده با آبلیمو و فلفل دلمه و رعفرون حسابی بریز توش بزار قل برنه و جا بیافته.محشر میشا

من استادم تو مرغ درست کردن اول مرغ و تو روغن سرخ کن بعد تو همون روغن مرغ پیاز نگینی سرخ کن بهش فلفل ذلمه هویج زردچوبه دارچین بزن تفت بده خوب بعد رب و اضافه کن رب حسابی سرخ شه حساااابی بعد خوب سرخ شدن مرغ و بریز تو مواد چند لیوان اب اضافه کن شعله رو بزار متوسط تا یه ساعت بپزه سسش غلیظ شه آب زیاد بریزی بد میشه با لیوان اندازه گیری کن برای هر سه تیکه مرغ یه لیوان اب بعد یک ربع اخر نمک و زعفرون بریز و ببین چی میشه محشرررر

سلام اول مرغ رو مزه دار کن نمک وزردچوبه بعد توی مخلوط روغن وکره سرخش کن بعد پیاز بزرگ خردکن تو تابه با همون روغن مرغا سرخ کن زردچوبه نمک وفلفل بزن هویج وفلفل دلمه رو اضافه کن با رب گوجه دوتا حبه سیر تفت بده اب اضاف کن مرغا رو بزار داخل سس زیرش کم کن تا جدابیفته در اوخر پخت هم زعفرون بزن

اللهم عجل الولیک الفرج🤲

فقط رب هویج و فلفل دلمه ای و ادویه رو کی اضافه کنم

مرع رو سرخ کن اول

بعد بزار تو طرف دیگه بعد تو همون روغن پیازو فلفل دلمه رو تفت بده ربم بریز سرخ کن بعد مرعارو بچین تو مواد روش یه لیوان اب بریز زیرشم کم کن

ببخشید نمک و زردچوبه رو هم وقتی رب رو سرغ میکردی بریز

کره خیلی خوش طعمش میکنه ولی من هویجنمیریزم و زرد چوبه همنزن اصلا طعم زرد چوبه میگیره همون زعفران بزن .فلفل دلمه رو هم اواخر پخت بزن از اولش بزنی واقعا طعمش بد میشه خیلی غالب میشه

اول مرغو بنداز داخل آب نمک درحال جوش ۵ دقیقه بجوشه

وقتی کامل کف هاشو داد روی آب خاموشش کن

آبشو بریز بره و بشور مرغارو

این کار بوی زهم مرغو میگیره

بعد سرخ کن بزار کنار

داخل تابه دیگه ۲ تا میاز گنده رو سرخ کن فلفل زردچوبه نمک رب بزن

مرغارو بهش اضافه کن آب بریز بجوشه

آبو ریختی فلفل دلمه ای خرد شده و از همه مهم تر دو الی ۳ حبه سیر که از وسط دو نصف کردی هم بنداز داخل آبش

بزار کامل جا بیفته