2777
2789
عنوان

جن می‌ترسی نیا

103 بازدید | 6 پست

دیروز خونه مادر بزرگ مامانم بودیم از قدیما میگفت که عموش کد خدای ده بوده واستخونش ناصاف بوده میگفت تو ده یه زنه زایمان کرده بعد دوروز حالش بد میشه امیدی بهش نبوده عموی مادربزرگم میره حموم عمومی اون زمانا حموم شخصی نبوده ساعت ۴ صبح بوده دیده سر صدا میاد از تو حموم هستین بقیشو بگم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

استخونش ناصاف بوده یعنی چی

5نمره))

اقایه نامحترم که درخواست میدی میدونم دنبال یکی مثل مادروخواهرتی اما اینجا پیدانمیکنی امثال اونارو از تو خیابون و... میتونی پیداکنی درخواست هیچ نری رو رد نمیکنم قبول میکنم تا هرچی لیاقت خانوادشه بگم کوری نمیبینم چیمیگم بازم درخواست میدی بی ناموس هیچ وقت دی ماه سال 1404رو فراموش نمیکنم

انگار همه جنی شدن شفای عاجل

عزیزم حالت خوبه؟

سوال منم بود که چیه میخواستم بنویسم که شما نوشتین بخاطر همین به شوخی گفتم هرکی گفت 5نمره داره🙄

اقایه نامحترم که درخواست میدی میدونم دنبال یکی مثل مادروخواهرتی اما اینجا پیدانمیکنی امثال اونارو از تو خیابون و... میتونی پیداکنی درخواست هیچ نری رو رد نمیکنم قبول میکنم تا هرچی لیاقت خانوادشه بگم کوری نمیبینم چیمیگم بازم درخواست میدی بی ناموس هیچ وقت دی ماه سال 1404رو فراموش نمیکنم