2777
2789
الهی به حق خدایی خدا خودش دامنت را سبز کنه ناامید نشو عزیزم زن برادر من بارها ای وی اف کرد نتیجه ندا ...

من ب زور از خدا نمیخام حتی فکر ای وی اف و اینام نکردم یا هزار راه دیگ الانم مدتیه دیگ نه دکتر رفتم نه چیز خاصی خوردم گفتم هر وقت خدا صلاحش بود شکرش میکنم ولی دل هس دیگ دوس داره ی بچه داشته باشم هر کی از دوسام چ همسنام چ کوچیکتر از من بچه دارن از غصه زیاد دلم نمیخاد حتی بچههاشون ببینم یکیم ک میگ انشالله روزی خودت ب دروغ میگم وای نمیخام ولی ته دلم چیز دیگ هس اقد در مورد همی خواب میبینم وقتی شوهرم ذوق ی بچه میکنه دلم اتیش میگیره ولی خوب نه مشکل داریم نه چیزی البته از لحاظ جسمی و هورمونی شوهرمم میگ با ای اوضاع واقعا بچه خیلی خیلی مشکله پشتوانه هم اصلا نداریم

من ب زور از خدا نمیخام حتی فکر ای وی اف و اینام نکردم یا هزار راه دیگ الانم مدتیه دیگ نه دکتر رفتم ن ...

دلت بزرگ بگیر معجزه شکرگزاری را امتحان کن و از خدا بخواه میده بهت به یاری خودش دلت شاد میشه

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دلت بزرگ بگیر معجزه شکرگزاری را امتحان کن و از خدا بخواه میده بهت به یاری خودش دلت شاد میشه

ههوووو من از من با ایمان تر نسبت ب خدا و شکرگزاری و حتی ب اینکدخدا هر چیزی و ب وقتش ب بندش میده فکر کنم دیگ نیس