2777
2789
عنوان

روزه

99 بازدید | 19 پست

بچه ها یک سوال اگه از بدو تولد روز خوش تو دنیا ندیده باشین همش مریضی و بدبیاری و... بازم روزه میگیرین از یک سالگی تا الان 4بار زیر تیغ جراحی رفتم توده داشتم هر چقدر هم دعا کنم انگار نه انگار جدیدا علایم برگشت مریضیم رو احساس میکنم علایمش ولی اینبار خدا بخواد عذابم بده دیگه تحمل ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قهر

همیشه در این مواقع نگاه کن به اهل البیت هیچ کس تو این دنیا اندازه اونا آزار ندیداذیت نشد

ببین خدا چی رو تو وجودت داره تربیت می کنه

بالاخره ابن همه سختی چی پشتش هست

خدا به نماز و روزه ما احتیاج نداره اگه نماز می خونیم روزه می گیرم چون می خوایم بگیم یاغی نیستیم

قرار نی همه چی عالی باشه بندگی کنیم

معامله و بده بستونم نی

خدا هيچوقت کاراش بی حکمت نیست همیشه شاکر باشید و افکار مثبت داشته باشید

شاکر باشم بهم مریضی داره شاکر باشم تومور نخاعی گرفتم دکترا و پرفسورها تعجب کنن که دختر 25ساله چطور میشه تومور نخاعی داشته باشه همه دکترا میگن مریض های ما بالای 60سال هستن شاکر باشم دکتر ها عمل نمیکردن میگفتن چسبیده به نخاع احتمال فلج کامل 80درصد هست شاکر باشم شاکر چی باشم اینکه یکسال تمام نتونستم حتی خودکار دستم بگیرم