2777
2789
عنوان

به هدفم نرسیدم

207 بازدید | 17 پست

نیمدونم چرا ولی این حس خود بیزاری. با اینکه ۲۲ سالمه ولی بدنم رو ول نمیکنه از بچگی والدینم همیشه منو یا تحقیر میکردن یا چون ازدواجشون بد بود همیشه منت سرم میزاشتن میگفتن اگه به خاطر تو نبود من الان طلاق گرفته بودم شاید باور نکنید حتی یا روزم یادم نمیاد تو خونه دعوا فحش نبوده باشه به جز روزایی که ازشون دور بودم دیگه خدایی نمیخوام سرتون رو دربیارم از آزار و اذیت هایی که کردن ولی یه کلمه اش هیچقوت یادم نمیره بهم گفت هر بلایی سرت بیارن مهم نیست برام چند سالی میشه قطع ارتباط کردیم(بعد از دو ماه اونموقع یکی میخواست بهم آسیب بزنه وقتی ۱۱ سالم بود)ولی نزاشتم و با هزار زحمت خودم رو از اونجا کشیدم بیرون ولی باور کنید صد تا ضربه چاقو میخوردم هر بلایی سرم اومد فقر هر چیزی به اندازه اون حرف خوردم نکرد در کل امیدوارم زندگی خودتون خوش خرم باشه معذرت یکم گفتم خودم رو خالی کنم .

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام.گاهی اوقات باید بزاری احساسات در وجودت جریان پیدا کنن بدون اینکه اونا رو قضاوت کنی فقط اجازه بدی که حسشون کنی.شما آدم قوی هستین خیلی سختی ها رو پشت سر گذاشتین و هنوز سر پا هستین باید شکرگذار باشین و به خودتون افتخار کنین.

این نظر منه. امیدوارم به زودی حالتون بهتر بشه.

خدا همه بی مهری هایی رو ک دیدین براتون بطور خاص جبران میکنه و انشالله برسه روزی ک رویا هاتون رو زندگی کنید

به خدا اعتماد کن🫀🥹 و به احساس درونت گوش💐خدایا پناهم باش و یارم باش جهان تاریکی محض است کنارم باش.

ممنون بابت جوابتون

خواهش میکنم

اشکالی نداره اگه ناراحت باشین یا احساس بدی داشته باشین زندگی بالاخره روی خوب خودشو نشون میده فقط بزارین زمان بگذره تحمل کنین صبور باشین. خدا اون بالا حواسش به همه هست.

تغییر نمیکنن ب هیچ عنوان هیچی منم ب فنا دادن با مغز زدنم زمین

میدونم چه حسیه راستش خودم راه خودم رو نمیدونم ولی هر چیزی که تجربه کرده باشم بهتون میگم اگه سعی کنید فاصله بندازید و رو خودتون کار کنید با وجود تمام سختی ها راهت یکم روشن تر میشه البته من خودم هنوز خیلی مشکل ذهنی دارم و تو کل زندگیم تاثیر گزاشته و به قول خودت به فنا رفتم ولی میدونم این راه رو که رفتم درست بود