2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک قبلیم

33 بازدید | 7 پست

کسی که عاشقشمو خانوادم زیاد جدیش نمیگیرن و محلش نمیزارن قراره بعد عید بریم شهرشون خونشون و تحقیق کنیم بعدش ولی احتمالا بازم خوششون نیاد تا شهریور میشه دو سال که با هم اشنایم بعد ما قصد مهاجرت داریم با این کند پیش رفتن اینا خیلی اذیت میشیم

من چون پدرم و پدربزرگام فوت کردن تصمیم گرفتم مه اگر سنگ اندازی کنن بریم خودمون از طریق قانونی ازدواج کنیم ترم پنج کارشناسی ارشد

بنظرتون مانع میشن برامون ؟ من بنظرم اگر این کارو بکنم بهشون نگم تا زمانی که مهاجرت کردیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزرگی تو فامیل هست رو بندازین بهش ؟ یا اینکه جدی باهاشون خودت حرف زدی

اره ولی میگن نپسندیدیم تصمیم نهایی با خودته تحقیق و دیدار خانوادشونو هم باید بکنیم ولی میدونم خوششون نمیاد

اره ولی میگن نپسندیدیم تصمیم نهایی با خودته تحقیق و دیدار خانوادشونو هم باید بکنیم ولی میدونم خوششون ...

خب دلیل نپسندیدنشکن چیه عزیزم ؟

عجله نکن خانواده بد ادمو نمیخوان خوب دقت کن بعد تصمیم بگیر

خب دلیل نپسندیدنشکن چیه عزیزم ؟عجله نکن خانواده بد ادمو نمیخوان خوب دقت کن بعد تصمیم بگیر

من دو سال بیشتر نمیتونم واقعا دلیلاشون مسخرست تفاوت فرهنگی و میگن به هم نمیایم در صورتی که با هم مشکلی نداریم

من دو سال بیشتر نمیتونم واقعا دلیلاشون مسخرست تفاوت فرهنگی و میگن به هم نمیایم در صورتی که با هم مشک ...

چی بگم والا بازم دقت کن عزیز برای خودت میگم اگه وقت کردی رمان بامداد خمارم بخون