2777
2789

میشه لطفا بیاید از شاپ کوچولوی من خرید کنید؟

آذر ماه با تولیدی قرارداد بستم که یهو همه چی بهم ریخت ؛ الان تازه یکم سرپاش کردم سود خیلی خیلی کمی کشیدم قیمتام یه جاهایی نصف قیمت جاهای دیگه اس

امشب واقعا ناامید شدم نشستم به حال خودم گریه کردم

کل پولامو گذاشتم سر این شاپ نخواستمم بابام بفهمه چون انگار خوشش نمیاد مستقل باشم الان مامانم میگه حق با بابات بود و اشتباه کردی

یه دختر شيطونم که به مشکلات لبخند میزنم میگم نگران نباش باهم حلت میکنیم💪🏻👐🏻واسه تفریح میام نینی سایت 🤷🏻‍♀️عاشق، جنگجو ، زبونم درازه ، زیر بار هیچ حرفی که قبولش نداشته باشم نمیرم 😮‍💨😇من همون دختریم که تو خیابون شالش رفته عقب نوک بینیش سرخ شده و بخار از دهنش درمیاد یه بستنی دستشه و صدای خنده اش تا اونور خیابون میاد ، بی زحمت بهم چشم غره نرید 😁🐚😌لطفا برای رسیدن به عشقم و هدفم یه صلوات بفرستید🥺🦋❤️🔥تو مسائلی که تجربه یا علمشو نداشته باشم شرکت نمیکنم 🖐🏻🤍خط قرمزم خانوادم و عشقمه درسته با خانوادم یه جاهایی مشکل دارم ولی جرئت داری چیزی بهشون بگو🤭🗡تو تاپیک های فان تگم کنید 😛😍 با دو نفر دیگه یه کاربری داشتم تازه کاربری برای خودم زدم کاربر قدیمیم🤗 اگه افغانی هستی نه ریپلای کن نه سمتم بیا به نفع دوتامونه بیبی😔☺️
۵ دست لباس دادم دوختن۳ تا مجلسی ۱ کت شلوار ۱ شومیز با پارچه دوخت حدود ۸ تومن شدکفش هم ۱/۵۰۰بقیه چیزا ...

مبارک باشه عزیزم به خوشی استفاده کنی❤️

ما تربیت شدگان مکتب ابا عبد الله الحسین هستیم کمترین چیزی که در راه حق میدهیم جان است و تا جان در بدن داریم شعار ما هیهات منا الذله است ما را با مرگ تهدید نکنید که آرزوی هر آزاده در جهان شهادت است و شهادت نیز سرنوشت تمام نیک نامان زمین بوده و هست. کشوری زیر سایه فرزندان موسی ابن جعفر را هیچ کس یارای مقابله با آن ندارد و درختی به بار نشسته از خون پاکان خود طبر میشکند نه طبر او را برای اثبات این ۴۷ سال را باید مرور کرد... خدایا خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما خامنه ای رهبر به لطف خود نگهدار رزمندگان اسلام نصرت عطا بفرما دیدار روی مهدی زیارت کربلا نصیب ما بگردان🌱🇮🇷 اللهم عجل لولیک الفرج 💗اللهم صل علی محمد وآل محمد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

انشالله 🫧🫂چرا دوتا دوتا

کت سارافون کخوشم اومد کفشم یکی اسپرت یکی پاشنه

کیفم دوتا مدل ورنگ خریدم ک ب لباسام بیاد ک هیچکدوم نیومد😂رفتم ازکمد کیفام کیف چرمی ک اکسم ۹ سال پیش خریده بود بدردم خورد و ب استایلممیاد

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛 ❌️درخواست نده مرتیکه زبون نفهم❌️

من مامانم خیاطه ولی حال و حوصله نداره چیزی بدوزه انقذر اوضاع بده خودمم چیزی نخریدم وحشتناک گرونه

خییییلی گرون نیست که نشه خرید برید بازار پیدا میکنید

من هنوزم زیر ۱ تومن پیدا میکنم

خودتم پارچه بگیری بدوزی کارای مزونی هم خوش قیمت در میان

من دلمم واسه مرددا خیلی می سوزه خدا هیچ مردی رو شرمنده زن و بچه اش نکنه.خدا کنه حسرت هیچ چیزی به دل ...

الهی امین خداوند در رحمتشو به روی همه باز کنه هیچکس شرمنده خانوادش نشه

دوتا کت سارافون دوتاکیف دوتا کفش پیراهنلباس زیر لوازم ارایش ادکلن واسپری و...شالقاب گوشیم باس بخرم ه ...

کت سارافون قیمت تقریبیش چنده؟

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها .یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)