2777
2789
عنوان

رلم گففف

129 بازدید | 23 پست

ببخشید تایپک تا عنوانش ایجور نباشه نمیاید😂🙁

یکم کارمون گیرف گرفت داره همش بدو بدو میکنه همسرم گاهی وقتا واقعا حالش خوب نیس و ازم دوری میکنه بنظرتون طبیعیه؟؟ میگ حتی حوصله خودشم نداره کلمات عاشقانه استفاده نمکنه بغل و اینام هیچچچ حتی بیخشینا میل ب رابطه هم نداره ..

طبیعیه ؟؟؟؟

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اسی تورو خدا تاپیک اخرمو گزارش بزن

گزارش زدم گلم

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

ن نیست

بنطرتون دلیلش چی میتونه باشه؟؟

وقتایی همه چی خوب پیش بره عالیه

بنظرم طبیعی نیست

بنطرت چه دلیلی میتونه داشته باشه؟

اینم بگم اهل خیانت نیس ک بخام....

ن والا طبیعی نیست اسی لطفا تاپیک اخرمو گزارش بزن داره میره توپربازیدها

پس چه دلیلی میتونه داشته باشه بنظرت؟؟

وقتایی ک خوبه رواله همه چی ...

بنطرت چه دلیلی میتونه داشته باشه؟ اینم بگم اهل خیانت نیس ک بخام....

آخه بعضی آدما اینجورن ، بیشتر مشغول کارن فکر زندگی ... اینا دارن دیگ حال حوصلع اونو ندارن

الان با این شرایط باید مردا رو واقعا درک کنیم