2777
2789
عنوان

شما داداشتون

225 بازدید | 28 پست

شما داداشتون یا همسرتون ک ماشین ندارن یا ماشینشون نیس ب هر دلیلی ماشین پدرشونو بر میدارن؟؟؟ اینم در نظر بگیرین ک مثلا طرف چنتا ماشین داشته باشه یا نیازش نباشه نه برای همیشه هاا برای انجام کاری ..

همیشه اجازه میگیرن یا سوییچ میبرن همینطوری ؟

لطفا نیاید بگید ک اجازه م حتما باید گرفت و اینا واقعیتش بگید 🙏🏼

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

بابام به مامانمم اجازه نمیده پشت فرمون ماشینش بشینه

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

ما موقعی که ماشین نداشتیم، خانواده هامون خودشون میگفتن بیاید ماشین ببرید. یه وقتایی هم که نیاز داشتیم اجازه میگرفتیم میپرسیدیم ماشین رو نیاز دارن یانه

🪷🌱بالاخره‌جورمیشه‌جورچین‌روزگار‌برات🌱🪷

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بابام به مامانمم اجازه نمیده پشت فرمون ماشینش بشینه

😐😐حتی اگه نیازشم نباشه؟؟

مثلاً داداشتون کار واجب داشته باشه یا باید پول اسنپ بده یا ماشین

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

داداشم ک نیس شوهرم ندارم

ولی خب خودم میپرسم گاهی مثلا بابا ماشینم خرابه ماشینتو لازم نداری؟بابامیتونی منو برسونی شیفت یا میشه بردارم ماشینو؟باباجایی نمیری امروزمن ماشین ندارم؟

اینجوری

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫پروفایل عکس خودمه کپی نشه🙏🌹 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

ما موقعی که ماشین نداشتیم، خانواده هامون خودشون میگفتن بیاید ماشین ببرید. یه وقتایی هم که نیاز داشتی ...

حتی اگ طرف چنتا ماشین داشته باشه و بدونی نیازشون نیس کار واحب داشتع باشی مثلا بخای بری سرکار؟

ما تو یه ساختمونیم هر ماشینی بیرون باشه اونو برمیداریم فرقی نداره

خوبه پس خداروشکر

من بابام بازنشسته هست و ماشینش همیشه دم در خونه هست داداشم یا من هر وقت بخوایم میتونیم برداریم فقط نیم ساعت قبل با هم هماهنگ میکنیم که بقیه کار واجب نداشته باشند

سینگل به گوری تا ابد 
حتی اگ طرف چنتا ماشین داشته باشه و بدونی نیازشون نیس کار واحب داشتع باشی مثلا بخای بری سرکار؟

اره دوتا ماشین داشتن، ما همیشه اجازه میگرفتیم

🪷🌱بالاخره‌جورمیشه‌جورچین‌روزگار‌برات🌱🪷

بستگی به خانواده داره اخه خانواده ما اجازه نمیگیرن سوییچ رو برمیدارن میرن ولی دیدم خانواده هایی که خ ...

اخه میدونی خونواده ایجور نیسن ولی خب کار واجبم داشته باشه باید حتما بگی ماشینو ببر وگرنه نمیبره دیگ خیلییی بهش فشار بیاد اجازه بگیره

با وجود چنتا ماشین ک باید خاموش بمونن خونه

داداشم ک نیس شوهرم ندارم ولی خب خودم میپرسم گاهی مثلا بابا ماشینم خرابه ماشینتو لازم نداری؟بابامیتون ...

درسته

پرسیدن اره ولی خب وقتی مجبوری و میدونی ماشین خونه هس اگ کار داشته باشه دیگ بازم باید منتظر تعارف بمونی همیشه 😐در صورتیم ک گفته باشن بهت ما و شما نداره بردار