2777
2789
عنوان

خواب بچه ها

173 بازدید | 37 پست

دوتا کوچولو دارم یکی ۳ ساله یکی ۴ ساله

وقتی میخوام بخوابونمشون حدودا ۳ ساعت معطل میشم

یهو اون میگه پی پی اونو میبرم میام اون میگه اب ، اب میدم اون میگه پی پی و همین چرخه ادامه داره و در نهایت حرف میزنن نمیخوابن آخرشم سکوت طولانی اما نمیخوابن

موزیک خواب میزارم گاهی اهنگ های خواننده ها گاهی هیچی

ظهرا هیچوقت نمیخوابن عادت ندارن اگه ظهرا بخوابن که همین پروسه واسه ظهر هم پابرجاست

ایا شما هم همین قدر گرفتار خواب بچه ها هستید ؟

در ضمن نمیتونم یکیشون رو به باباش بسپرم که بخواباند و من اون یکی ؛ چون نه اون میخوابونشون نه بجه ها میرن پیشش و نه میتونه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چقدر بدم میاد مسئولیت پدرها نسبت به بچه ها حذف میشه ، ببخشید مگه اون هم مثل شما دو دست و دو پا و دهان نداره ؟

شکلات و چیزایی که کافئین دارن مثل چای قهوه شیرکاکائو اسمارتیز نده.

برو پیششون بوسشون کن و شب بخیر بگو ، بگو قبل اینکه بریم اتاق جفتتون دستشویی برید و آب بخورید ، آب هم بزار نزدیکشون

بعدش هم بیا بیرون و چراغ رو خاموش کن و خونه رو هم ساکت کن

کوچولو ان هنوز کم کم درست میشه

🕊.Memento Mori.اگه نژادپرست، مذهبی، زن ستیز، هموفوب، ترنسفوب و حیوان آزار هستید روی من ریپلای نزنید.

روزا ک اصلا نخوابون

انقدر باهاشون بازی کن ک خسته بشن ...قبل خواب ببرشون دسشویی و مسواک بعدم ی لیوان اب بهشون بده

بیا بگو مسابقه سکوته هرکی چشماشو ببنده ساکت باشه فرشته بهشون جایزه میده ...روز بعد یکم پول بزار زیر بالشت ..یا شکلاتی کیکی چیزی

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

فقط میتونم بگم خدابشدتتتتتتتت صبرت بده چقدر تحمل داری من بودم مینداختم سرشوهرم.

من ازدست یدونه دختر۱۴ماهه کم اوردم وای ب اینکه دوتا پشت سرهم باشن

خداحفظشون کنه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
پدیا بست اسلیپ

به بچه بزرگم میدادم حدودا چند ماه اکی شد تا مدتها خوب بود بعد که دکتر فهمید گفت چرا اینقد طولانی شد قطعش کن و اصلا استفاده نکن

بازم با این حال خوب میخوابید اما تقریبا توی این سن بازیگوشی خیلی سخت شده خوابوندنشون

اصلا مقاومت میکنه نسبت به خواب مخصوصا بزرگه

ای جان خداحفظشون کنه

براشون قصه بگید نمیخوابن؟

من بچه هام رو پا عادت دادم با لالایی

اول کوچیک یکسالش رو میخوابونم، دخترم که سه سالش میذارم پیش باباش چندتا براش قصه میگه، کوچیکه که خوابید. میرم دنبال دخترم میذارمش رو پام و لالایی تا بخوابه.

فقط میتونم بگم خدابشدتتتتتتتت صبرت بده چقدر تحمل داری من بودم مینداختم سرشوهرم.من ازدست یدونه دختر۱۴ ...

😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣

سلامت باشی خواهرم

من صبور نیستم شما داری با یه روان پریشی صحبت میکنی

همسرم اصلا همکاری نمیکنه من بیمار شدم از همین تنها بودن

قدر همکاری شوهرتون بدون

😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣سلامت باشی خواهرم من صبور نیستم شما داری با یه روان پریشی صحبت میکنی همسرم اصلا ...

فداتشم انشائ الله زودتر این روزا بگذره تام

یتونی خودتو تقویت کن مخصوصا ویتامین دی و کلسیم باعث ارامشت میشه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
ای جان خداحفظشون کنهبراشون قصه بگید نمیخوابن؟ من بچه هام رو پا عادت دادم با لالاییاول کوچیک یکسالش ر ...

ببین قصه هاااااا میگمممممم

رو پا ، رو زمین تو بغل هر مدل که بگی .... مساله اینه خیلی طولانیه پروسه

مثلا سه ساعت درگیر بودن خیلی زیاده بخدا گاهی بیشتر

کلافه شدم

بعد میبینم توی اون تایم همسرم بیکار بوده اینقد حرص میخورم اما چاره ای ندارم دعواها کردم به هیچ جایی نرسیدم