2777
2789
عنوان

بیرون

39 بازدید | 6 پست

میشه بهم بگین منی که کم مونده ۱۸ ساله تمام بشم چطور به مامانم کم کم بگم برم بیرون تنها یا با دوستام؟ هوش مصنوعی نوشته اروم اروم برو مثلا برو یه جای نزدیک برگرد ولی مامانم سخت گیریش بخاطر اینه همش میگه نگرانت میشم. حتی میبینم بچه های دیگه پیاده میرن خونشون برمیگردن از مدرسه ولی من حق اونم ندارم البته خونه اونا نزدیک هست به مدرسه حالا ول کنین جمله اخرمو. چطور راضی کنم؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ضجه بزن

حالا جدی بخوام باشم باید خودت بشناسی خونوادتو تحلیل کنی ببینی چطوری میتونی قانعشون کنی

خود من مثلا از راهای کم شروع کردم مثل همین هوش مصنوعی

الانم ولی خب بابام میبره میارتم جاهای دور باشه اگه مثل مدرسه یا حوزه قلمچی اینا

مشکلی نیست ک خیلیم حال میده اتفاقا

خسته کوفته میخوای چی کنی اینهمه راهو پیاده بیای

ضجه بزنحالا جدی بخوام باشم باید خودت بشناسی خونوادتو تحلیل کنی ببینی چطوری میتونی قانعشون کنیخود من ...

نه مثال زدم که بدونین کمی سخت میگیره که راه حل میدین شاید مثال خوبی نزده باشم. نه پیاده که نه. یه خیابون اولش نگه داره برم خودم مغازه نگاه کنم و.. اینطوری

نه مثال زدم که بدونین کمی سخت میگیره که راه حل میدین شاید مثال خوبی نزده باشم. نه پیاده که نه. یه خی ...

اره دقیقا از همونجاها شرو کن قانعشون کن بگو اینگارو کنن

بگو ا دور چکت کنن مثلا

و ببینن همچی عادیه و همه تو این سن میگردن و چیزی نیس