2821
2789

منم وسواس ازدواج دارم نمیتونم به مرد مداوم تو زندگیم تحمل کنم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برعکس خودش😏

یه دختر قوی که داره برا ایندش و خودش تلاش میکنه تا مستقل بشه.😆💫 من به آرزوهام قول رسیدن دادم من باید رویاهایی که دارم رو زندگی کنم!💪🏻امسال یعنی 1405 باید به هدفم برسم و مطمعنم که میرسم شک ندارم✌🏻🫡

این سوال هرازچند گاهی تو سایت پرسیده میشه اسپانسرش کیه؟

نی نی یار 🤣🤣

یه دختر قوی که داره برا ایندش و خودش تلاش میکنه تا مستقل بشه.😆💫 من به آرزوهام قول رسیدن دادم من باید رویاهایی که دارم رو زندگی کنم!💪🏻امسال یعنی 1405 باید به هدفم برسم و مطمعنم که میرسم شک ندارم✌🏻🫡

یعنی دقتم بالاست که انتخاب بد نکنماصولا نود درصد همین پسرا تو انتخاب همسر تر میزنن

لایک

مردای مادرقهوه درخواست ندید زبون ادمیزاد حالیتون نمیشه خرابا؟ همه مثه خارمادرتون نیستن

این ک پسره بخواد دور و برش دخترا مختلف باشن همچین حرفی بزنه یعتی برا ازدواج نمیخواد اونارو؟ دنبال اق ...

صد درصد که دنبال دخترای پاکه برعکس خودش

لایک

ابجی پروفت کیه🤣🤣

ستون رپ فامسوت پِ پِ

نشنیدم اسمشو🙃

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792