2777
2789
عنوان

راهنمایی

62 بازدید | 11 پست

تایپیکای قبلم درباره طلاق بود اما خب تو دلم ذهنم دوسش دارم دلم میسوزه برای بعدا جفتمون ولی انگار داره از چشمام میفته نمیدونم چه غلطی بکنم بعضی وقتا انقد فکر میکنم قلبم میسوزه و چاره ای جز گریه و با خدا گله کردن ندارم موندم وسط جاده ای که خودم انتخاب کردم توی شب بدون تابلو راهنما🥺

اگه میتونی بسازی بساز حیفه چون طلاق همیشه میشه گرفت ولی فرصت ساختن دیگه نیست 🙂

ساختن کار من نیست ادم ساختن هستما اما نه تا همیشه حرف زور تو کتم نمیره خانوادش هزارتا چیز میگن توقع دارن من لال شم ولی نمیشه جوابشونو میدم این اقا هم همش میگه اصلا هیچی نگو بزار بگن گفتم میخوای من جواب ندم یکبار جواب بده بفهمم یکی پشتمه ولی خانوادشو ترجیح میده پنج ساله همینه. خانوادش خانوادش خانوادش کسیم که بین زنشو خانوادشو ،خاتوادش رو انتخاب کنه ماله رابطه عشق و عاشقی نیس لفظی میگه دوست دارم خستم دوس دارم یکیو گیر بیارم بی طرف بشینم حرف بزنم نه هرکسی ها .کسی که بتونه برام کاری کنه خانوادش زورگو هستن همه چیم بلدن از طلاق میترسم که حقنو ندن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ساختن کار من نیست ادم ساختن هستما اما نه تا همیشه حرف زور تو کتم نمیره خانوادش هزارتا چیز میگن توقع ...

بچه هم داری ؟

میدانم تصمیم درستی گرفتم ولی کاش تصمیم درست این نبود 💔

نمیدونم موندم سنمم زیاد نیست اخه که بگم تجربه دنیا دیدنو دارم ۲۱سالمه

خانوادت چی حمایت خوبی دارن ازت ؟

مهرت چقدر ؟

خانوادت چی حمایت خوبی دارن ازت ؟ مهرت چقدر ؟

نه مهرم همون طبق قانون میدن هزارتا باشه دوهزارتا باشه طبق قانون فکر کنم۱۱۰تا بدن نصفش عندالاستتاعه نصف عندالمطالبه

نه مهرم همون طبق قانون میدن هزارتا باشه دوهزارتا باشه طبق قانون فکر کنم۱۱۰تا بدن نصفش عندالاستتاعه ن ...

توی این سن با بچه به این کوچیکی به نظرم اصلا این ریسک نکن مخصوصا چون حمایت خانواده نداری بزار بچت بزرگتر بشه بعد تصمیم بگیر توی این مدت هم حتما سیاست داشته باش با پا پس بزن با دست پیش بکش ❤️

توی این سن با بچه به این کوچیکی به نظرم اصلا این ریسک نکن مخصوصا چون حمایت خانواده نداری بزار بچت بز ...

نمیدونم چجوری ازش پول بگیرم پس انداز کنم پول نمیده بهم سیاستم صفرههه .منظورت تو چی هست که سیاست داشته باشم