2777
2789
عنوان

عشق به فامیل💔

399 بازدید | 20 پست

۱۹سالمه از پسرخالم خوشم میاد ولی نمیدونم اون از من خوشش میاد یا نه یکی ب من میگفت خیلی نگات میکنه کلا با تو شوخی میکنه با ما اینجوری نیست ولی من متوجه نشدم بعد یبار میخواستم خودکشی کنم خاطر رفتاری ک مامان بابام باهام داشتن خونه نبودم بعد ک اومدم دیدم اومده خونمون بعد اونم متوجه شد که من میخواستم خودکشی کنم حس میکنم از اون ب بعد دیگه دوسم نداره بعد متوجه شدم چند ماه دیگش دوس دختر داره بعد انفالوم تو اینستاگرام منم هیچ کاری نکردم بعد یه هفته دوباره فالوم کرد بعد حتی بعضی اوقات ک جواب سلامم رو هم نمیداد اصلااا ب من توجه نمیکرد بعد دوباره الان اینستا برام ریلز میفرسته همش استوریهامو لایک میکنه از نزدیک باهام خوبه دیگ مثل اون موقع ک بد بود نیست ،البته منم ی جوراییی متوجه آش کرده بودم دوس دارم پیج فیک زده بودم بهش پیام میداد ولی لو خوردم ک منم حالا بنظرتون چیکار کنم اخه برام خیلی عزیزه

بعد متوجه شدم قبلا چنتا دوس دختر داشته بنظرتون با آدمی ک قبلا دوس دختر داشته میشه وارد رابطه شد چون خودم اصلا تاحالا وارد رابطه نشدم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم عاشق پسر خالم بودم دیدم بگیر نیست حس میکردم دوسم داره

ازدواج کردم بعد یه مدت چتاشو با خواهرم دیدم با این که خواهرم میدونست که من دوسش داشتم 💔

یروز تو کوچه ما هم عروسی میشه 💔😅1403/9/18

نمیدونم والا اگه کلا باهم صمیمی هستین طبیعیه رفتارش

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱