2777
2789
عنوان

استرس ازدواج

83 بازدید | 13 پست

سلام دوستان، من در شرف نامزدی هستم و واقعیتش خیلی مسائل توی ذهنم هنوز هست که به جواب نرسیدم.

راستش یکسری ترس ها و استرس ها باعث شده کلا بخوام قید نامزدی و ادامه آشنایی رو بزنم.

مثلا من در مورد بدنم و مسائل از این قبیل خیلی اعتماد به نفسم کمه. میترسم فردا روزی منو بدون حجاب دید یا حتی بعدتر منو دید، اونی نباشم که توی ذهنشه. یا مثلا از اندامم ایراد بگیره.میشه تجربیاتتون رو در این زمینه بهم بگید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد منی تو دختر ...ب هیچ عنوان از خودتت پیشش بد نگو ..مردا عقل ندارن ..سنگ باشه فقط سوراخ باشه ...

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

خب برو بدنسازی ، اندامت عالی میشه

شرایط رفتنش رو که ندارم. اضافه وزن هم ندارم

ولی به غیر از وزن و اینا بیشتر منظورم مسائل مربوط به رابطه جنسی و ایناس. خیلی میترسم

متاسفانه با فضای مجازی معیار اقایون بالا رفته و عوض شده

همین دیگه...واقعا تو ذهنشون ممکنه یه سری تصورات داشته باشن که با بدن طبیعی یه خانوم فرق داشته باشه

خب از الان شروع کن به خودت برس اینجوری حس خودت خوب میشه اصلا آدم به خودش میرسه دوست داره خودشو به نم ...

من الانم واقعا به خودم میرسم.تنها گزینه ای که انجامش ندادم لیزر رفتنه که اونم باید اقدام کنم همین. وگرنه پوستم هیچ مشکلی نداره. یا وزنم بالا نیست.

اگر اعتقاد به صیغه دارید ی صیغه محرمیت بخونید تا اگر خوشتون نیومد عقد نکنید

میدونی، منظورم فقط هیکل ظاهری و چاقی نیست. دیگه مسائل دیگه که نمیتونم زیاد باز کنم رو هم در نظر بگیر...