2777
عنوان

حرف پارتنرم

126 بازدید | 12 پست

بچها امروز از ساعت ۳ قرار بود با پارتنرم باهم باشیم تا شب

یهو زنگ زد گفت با دوستم دارم میرم مکانیکی ماشینش خرابه یه ساعته میام گفتم باشه،یه ساعت شد ۴ ساعت هیچی نگفتم اول بعد گفت بیا دم ساختمونتون ببینمت رفتم بحث کردم باهاش همه حرفامو به خنده و شوخی گرفت مسخره بازی دراورد بعد گفت خب کار داشتم،رفتیم یچی خوردیم دوباره دوستش زنگ زد میخواستن برن بیرون گفتم چخبره همش پیش هم بودین امروز گفت امشب میخوایم یکم دور بزنیم دلیل نمیشه من همیشه وقتمو به تو اختصاص بدم همیشه پیشت بودم یه امشبو میخوام به خودم اختصاص بدم

چه رفتاری کنم الان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امشب کلا پیامی چیزی ندم دیگه؟

نه اصصصصصصصصصصصلا

محو شو

سکوت میکنم پاکسازی میکنم عشق و نور و پاکیزگی و سلامتی در من و زندگی من جاری ست 🤍 روح و جسم مادرم در آرامش و نور شفا بخشه الهه عشق سکنی دارد🪽🤍

دوستی ندارم بدبختی

اشکال کارت همینجاست تو کل زندگیت و وقتتو گذاشتی رو اون و همیشه در دسترسی ولی اون یه اندکی از تابش مال توعه

اینجوری نتیجه نمیگیری برو باشگاه وقتتو به خودت اختصاص بده دوستای جدید پیدا کن و باشون وقت بگذرون اینک همیشه در دسترسی باشی و تنها اگر خدای نکرده پس فردا نباشه تو ضربه میخوری که نشستی منتظر مگه نه اون بقیه رو داره

اول خودت باید برای خودت ارزش قایل باشی توام نشون بده که بیمار منتظرش نشستی و زمانی که مشغول چیزیه توام زندگی داری و میگذرونی

شاید الان متوجه نشیاااا ولی در آینده منظورم رو بلاخره میفهمی

اشکال کارت همینجاست تو کل زندگیت و وقتتو گذاشتی رو اون و همیشه در دسترسی ولی اون یه اندکی از تابش ما ...

اخه میدونی اون همیشه بود همیشه هروقت حالم بد بود خودشو رسوند هیچوقت تنها نبودم بار اولشه اینجوری حرف زد تو شوکم