2777
2789
عنوان

حرف پارتنرم

126 بازدید | 12 پست

بچها امروز از ساعت ۳ قرار بود با پارتنرم باهم باشیم تا شب

یهو زنگ زد گفت با دوستم دارم میرم مکانیکی ماشینش خرابه یه ساعته میام گفتم باشه،یه ساعت شد ۴ ساعت هیچی نگفتم اول بعد گفت بیا دم ساختمونتون ببینمت رفتم بحث کردم باهاش همه حرفامو به خنده و شوخی گرفت مسخره بازی دراورد بعد گفت خب کار داشتم،رفتیم یچی خوردیم دوباره دوستش زنگ زد میخواستن برن بیرون گفتم چخبره همش پیش هم بودین امروز گفت امشب میخوایم یکم دور بزنیم دلیل نمیشه من همیشه وقتمو به تو اختصاص بدم همیشه پیشت بودم یه امشبو میخوام به خودم اختصاص بدم

چه رفتاری کنم الان

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

امشب کلا پیامی چیزی ندم دیگه؟

نه اصصصصصصصصصصصلا

محو شو

انقدر همیشه تهش نشده که بشه انقدر همیشه بعد از ذوق کردنم کنسل شده همه چی ..... دیگه حتی اگه بخواد بشه هم باور ندارم 💔

دوستی ندارم بدبختی

اشکال کارت همینجاست تو کل زندگیت و وقتتو گذاشتی رو اون و همیشه در دسترسی ولی اون یه اندکی از تابش مال توعه

اینجوری نتیجه نمیگیری برو باشگاه وقتتو به خودت اختصاص بده دوستای جدید پیدا کن و باشون وقت بگذرون اینک همیشه در دسترسی باشی و تنها اگر خدای نکرده پس فردا نباشه تو ضربه میخوری که نشستی منتظر مگه نه اون بقیه رو داره

اول خودت باید برای خودت ارزش قایل باشی توام نشون بده که بیمار منتظرش نشستی و زمانی که مشغول چیزیه توام زندگی داری و میگذرونی

شاید الان متوجه نشیاااا ولی در آینده منظورم رو بلاخره میفهمی

اشکال کارت همینجاست تو کل زندگیت و وقتتو گذاشتی رو اون و همیشه در دسترسی ولی اون یه اندکی از تابش ما ...

اخه میدونی اون همیشه بود همیشه هروقت حالم بد بود خودشو رسوند هیچوقت تنها نبودم بار اولشه اینجوری حرف زد تو شوکم