2777
2789
عنوان

کد نظام پزشکی

69 بازدید | 12 پست

خانوما من دندونپزشکی که مراجعه کردم بهش تازه شروع کردم دندونامو درست کنم )مرد هست)کد نظام پزشکیش رو کارت هست تو،گوگل میزنم کلا یه خانوم دیگه با همون فامیلی و شغل میاره این چه کاریه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اسم و فامیل خودشو سرچ کنمن هم از این موارد دیدمخودشون دستیار یا دانشجو ان با کد یکی دیگه کار میکنن غ ...

سلام عزیزم میتونم ازتون چند تا راهنمایی بگیرم؟

اگر رفرنس معتبری برای صحبت هاتون ندارید یا به دنبال تخلیه ی کمبود هاتون با توهین و بحث تو سایت هستید ، ریپلای نکنید؛ چون بی جواب خواهید موند

نبابا کلا همچین پیگیریهایی نمیکنم نمیدونم یه لحظه گفتم بزنم ببینم تو گوگل چی میاره که اونطوری شد

ممکنه تو مطب دکتر دیگه ای مشغوا شده باشه مثلا مطب خواهرش یا خودش دانشجو باشه

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂
ممکنه تو مطب دکتر دیگه ای مشغوا شده باشه مثلا مطب خواهرش یا خودش دانشجو باشه

بهتره نرم؟چیکار کنم مات موندم؟دوتا دندونمو عصب کشی کرده هنوز پولی ندادم بابتش قراره چک بدم

بهتره نرم؟چیکار کنم مات موندم؟دوتا دندونمو عصب کشی کرده هنوز پولی ندادم بابتش قراره چک بدم

مطبه یا کلینیک؟

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂