2777
2789

نترس من فکر میکردم ترسناک باشه ولی نبود .کلا یه ربع طول میکشه، دردش هم شبیه پریودیه شدیده. بعد تموم شدن عکس ۵دقیقه بعدش دردش تموم میشه .

یکساعت قبلش یه شیاف مسکن بذار، خود اپراتورش هم یه آمپول شل کننده عضلات میزنه بهت که دردت کم بشه

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نترس من فکر میکردم ترسناک باشه ولی نبود .کلا یه ربع طول میکشه، دردش هم شبیه پریودیه شدیده. بعد تموم ...

اون دستگاهی که وارد میکنن درد داره یا ماده ای که تزریق میکنن؟ کجای بدن درد میگیره؟ خیلی استرس دارم

نترس قبلش شیاف دیکلوفناک از پشت استفاده کن این دو شب هم سعی کن خودت رو بخور بدی تا اگه چسبندگی داری راحتتر داروی که از یک میکنند عمل کنه بخور رازیانه بخور گیاه پنج انگشت خوبه اگه نمیتونی مقداری از گیاه رو توی آب بذار بجوشه توی تشت بریز یکم آب خنک اضافه کن ملول که شد ده دقیقه تا یه ربع بشین داخلش برات خوبه باعث نرم تر شدن لوله های رحم میشه

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   
اون دستگاهی که وارد میکنن درد داره یا ماده ای که تزریق میکنن؟ کجای بدن درد میگیره؟ خیلی استرس دارم

کلا استرس نداشته باش ، اگه بترسی حتما درد حس میکنی دستگاه چیز خاصی نیست مایع تزریق شده باعث گشاد شدن و باز شدن چسبندگی لوله ها میشه اگه مشکلی نداشته باشی زیاد اذیت نمیشی ولی همراه داشته باش

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   
نترس قبلش شیاف دیکلوفناک از پشت استفاده کن این دو شب هم سعی کن خودت رو بخور بدی تا اگه چسبندگی داری ...

مرسی عزیزم، الان میخوام دمنوش پنج انگشت و گزنه بخورم. گفتم شاید خوب باشه

کلا استرس نداشته باش ، اگه بترسی حتما درد حس میکنی دستگاه چیز خاصی نیست مایع تزریق شده باعث گشاد شدن ...

بنظرت درد پاپ اسمیر بیشتره یا عکس رنگی؟ اخه من پاپ اسمیر انجام دادم زیاد دردنداشت بیشتر سوزش داشتم

مایع حاجب که تزریق میشه یهو درد پریودی شدید میگیری ولی زود تموم میشه. باور کن ترس نداره، آرامش داشته باش

یه دهم اون چیزی که من فکر میکردم درد داشت.

خیلی پروسه تاثیرگذاریه

من با اینکه لوله هام باز بود ، ماه بعدش باردار شدم

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.