2777
2789
عنوان

لاغره

74 بازدید | 14 پست

با یکی آشنا شدم مجازی دوهفته ست ، امروز حضوری دیدمش ، ولی خیلی لاغر بود قدش ۱۷۵ برا من خوبه چون من ۱۵۶ ام ، ولی وزنش فک میکنم ۶۵ اینا باشه ، همین زد تو ذوقم ، چهره اش رو دوست داشتم ، اخلاقش هم خیلی خوبه ، حالا نمیدونم چکار کنم خیلی ناراحتم ، تجربه داشتید که بعدش بهش گفته باشید و طرف چاق شده باشه؟ نمیدونم باید چکار کنم ، ادامه بدم یا کات کنم ،

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو تشویقش کن باشگاهو شروع کنه

والا از صبح تا شب سرکارع ، در روز فقط دوساعت استراحت داره برا همین لاغرع، مگ مکمل بگم بخوره

اره

دلم نیومد بخاطر این موضوع کات کنم چون خیلی خوش قلبه، حتی خودمم با لاغریش مشکلی ندارم اتفاقا لاغر دوست دارم ، ولی از اونجایی که قصد ازدواج داره و خانواده من به شدت ظاهر پرستن ترسیدم بعدها بخاطر لاغریش مخالفت کنن

انقدچاق بشه کلی هم تغییرمیکنه چن سالشه

۲۵ سالشه الان ، ولی خب خیلیییی کار میکنه و استراحت نداره برا همین لاغره ، خیلی لاغره و این ریزه میزه نشونش میده ، از صورتش که بدم نیومد چهره بدی نداره ، چهره اش به دلم نشست

مردابعداذدواج چاق میشن حداقل ۱۰کیلواضافه میکنه

نمیخوام بعد ازدواج ، میخوام قبلش چاق بشه ، چون اگه اینجوری اصلا بیاد خواستگاری خانوادم چون خیلی ظاهر پرستن متاسفانه جواب رد میدن ، در حالیکه برا خودم اصلا مهم نیست ، برا همین میگم باید قبل ازدواج چاق بشه ، بعدش لاغر بشه دیگ عیب ندارع

۲۵ سالشه الان ، ولی خب خیلیییی کار میکنه و استراحت نداره برا همین لاغره ، خیلی لاغره و این ریزه میزه ...

الهی سنشم کمه براهمونه کارشم سخته چه توقعی ازش داری یکم به خودش برسه بعدبیادخاستگاری

الهی سنشم کمه براهمونه کارشم سخته چه توقعی ازش داری یکم به خودش برسه بعدبیادخاستگاری

من الان نمیخوام ازدواج کنم کم کمش اگه خدا بخواد قسمت هم باشیم دو سال دیگ ، تا اون موقع اره مکمل بخوره چاق شه یک کم . میگم اگه یه خورده چاق تر شه تاثیر داره رو اینکه ریزه میزه نشون نده آخه یه خورده ریزه میزه نشون میده، فک کنم بخاطر لاغر. بودنشه