2777
2789
عنوان

مشاور تحصیلی

94 بازدید | 17 پست

معرفی کنین تروخدا

خسته شدم انقدر دنبال مشاور گشتم از بخت بدم هیچکس رو دور و برم ندارم که ازش بپرسم تنها امیدم اینجاس

کنکوریا مشاورتون رو به منم معرفی کنین

رندو

خوب بود بد نبود ولی اینم بگم خودم دانشگاه آزاد میرم رشته شیمی

فقط جهت تفریح تو تاپیکای حس ششمی شرکت میکنم؛ جدی نگیرید صحبتامو🙏🏻کاربری دست چندنفره✌🏻لطف بزرگی می کنید اگر برای یه حاجت بزرگم دعا کنید🌱

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مشاورتون اسمش چی بود؟

حدیثه اسدی

ولی رفتن از اون مجموعه

فقط جهت تفریح تو تاپیکای حس ششمی شرکت میکنم؛ جدی نگیرید صحبتامو🙏🏻کاربری دست چندنفره✌🏻لطف بزرگی می کنید اگر برای یه حاجت بزرگم دعا کنید🌱

عزیزم شما هم اگه سوالی داشتین و رشته تجربی هستین میتونین ازم بپرسین من پارسال سه رقمی شدم اگه کمکی ا ...

عزیزمم خیلی ممنون میشم

من دوازدهم ریاضیم پایم خوبه ولی از دوازدهم هیچی نخوندم

الان دوباره شروع کردم بعد یه مدت و نمیتونم مثلا کل شیمی دوازدهم تست بزنم اولویتم ریاضی فیزیک و نهاییه به نظرت کدوم فصل هارو میشه صرفا در حد نهایی خوند؟ و کدوم ارزش تستی بیشتری دارن تو شیمی ؟

عزیزمم خیلی ممنون میشم من دوازدهم ریاضیم پایم خوبه ولی از دوازدهم هیچی نخوندم الان دوباره شروع کردم ...

اگه از الان شروع کردی ریاضی فقط دوازدهم رو بخون برای نهایی و همون مباحث رو هم یکم تستی کار کن شیمی فصلای پایه رو بخون یک و دو دهم مفاهیم سه دهم و یکی دو فصل هم از یازدهم و کل دوازدهم هم برای نهایی بخون فیزیک هم یک دهم رو بخون و دوازدهم رو فقط برا نهایی یکمم تستی کار کن دوازدهم رو البته من باز زیاد خوب در جریان نیستم مشاور بگیری بهتره من خودم دیر شروع کرده بودم مشاورم کامل برام برنامه چید فصل های مهم رو گذاشت یه سری فصلا رو حذف کرد نهایی رو توضیح داد چطوری بخونم که خداروشکر نتیجه داد

اگه از الان شروع کردی ریاضی فقط دوازدهم رو بخون برای نهایی و همون مباحث رو هم یکم تستی کار کن شیمی ف ...

من کل ریاضی پایه رو تست زدم و هندسه و فیزیک هم همینطور ولی باید یاد آوری بشه دوباره

واسه شیمی هم فصل یک و دو دهم و یک یازدهم رو بلدم ۳ دهم و ۲ یازدهم هم در حد مفهوم بلدم

فقط دوازدهم میخواستم بدونم چی تست بزنم کدوم فصلاش

بعد به نظرتون مشاوره بگیرم؟ حقیقتا من از دهم شروع کردم به کنکوری خوندن اما از تابستون ورودی دوازدهم ول کردم متاسفانه

و همیشه هم کار مشاور رو خودم میکردم میتونم ارتباط بگیرم با مشاور به نظرتون؟