اصلااااا اصلا اصلا این پزشک را توصیه نمیکنم هم کارش خوب نیست تا اونجایی که برای جراحی فک تحقیق کردم جراحی فک فقط از داخل داهان برش خورده میشه ولی این پزشک موقع جراحی فک هم از داخل فک رو برش میده و هم از روی صورت برش میده که بعدش بخیه میزنه و جای بخیه میمونه رو صورت آدم با توجه به شواهد عینی و بیمارانی که جراحی کرده بودن در مطب دیدم.
دوم اینکه برخورد منشی و کادرشون اصلااا اصلا خوب نبوده افتضاح افتضاح بود منشی ها سر مریض داد میزدن و به مراجعه کنندگان میگفتن برید هر موقع حداقل ۳ سکه تمام بهار آزادی رو فراهم کردید اون موقع بیاین برا مشاوره جراحی فک(به خاطر یدونه جراحی فک حداقل ۳ تا سکه میخوان از منم ۴ سکه خواست که سکه با قیمت الان که ۲۵۰ میلیون هست یدونه جراحی فک ۱ میلیارددددد تومان میشه!!!)
اصلا اصلا نقد نمیخوان و نقد رو به صورت دلار یا یورو میخوان که برای هر فک ۱۰۰۰ یورو و برای دو فک ۲۰۰۰ یورو میخوان!!!
سوم اینکه خود دکتر هم از شرافت و شرف بودن کلا هیچی بود به من میگه برو کار کنه هرموقع سکه ات آماده بود بیا مطب صحبت کنیم برا جراحی فک
چهارم اینکه اصلا اصلا به سوالاتم جواب ندادم از همون لحظه اول که وارد اتاق شدم بحث هزینه شد و به هیچ کدوم از سوالاتم جواب ندادن و گفتن هر موقع هزینه شو داشتی بیا سوالاتو جواب میدم
و منشی داخل اتاق اومد و منو با بی احترامی تمامممم دست مو گرفت برد بیرون و بهم گفت بیا بقیه سوالات تو من جواب میدم که اونم جواب نداد و بهم برگشت گفت که کارت تموم شد برو بیرون
برگشتم به منشی گفتم برگه بیمه رو میخوام با لحن بد برگشته بهم میگه: به خاطر ۴۰۰ هزار تومن بیمه میخوای!!!!
(۴۰۰ هزار تومن هزینه ویزیت بود)