2777
2789

اگه زده بهبود وضعیت مالی یعنی تراکنشت پایینه،وام بهت نمیده

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

تا کارت نیاد ک نمیشه چون شماره حساب هنوز تشکیل نشده

بعد اینی ک میگی باید زیاد باهاش کار کنی تراکنشات باید بالا باشه

اینو بزار بلای کارت اصلیت اگ در روز دیدی استقاده نمیشه ی چن تا انتقال ریز باهاش با ی کارت دیگه بده

اگ هر روز کنی ک چ بهتر

من روزی ۵ ۶ تا مثلا ۳۰ ۴۰ میزنم ب ی کارت دیگم وقتای ک باهاش کار نمیکنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شرایط جدید اومده

واسه من تا پنج میلیون باز کرد دیگه بعدش نوشت بهبود شرایط مالی...

با اینکه رتبه اعتباریم خیلی خوبه ، ولی بازم همچین چیزی اومد وبعد چندروز تموم وام هارو برام بست و فقط بهم میگه میتونی وام یه تومنی رو بگیری و شرابط مالیتوبهبود بدی

ترانه خون شبم ، قصه گوی تنهایی🌑

شرایط جدید اومدهواسه من تا پنج میلیون باز کرد دیگه بعدش نوشت بهبود شرایط مالی...با اینکه رتبه اعتبار ...

ممنم قبلا راحت وام میگیرفتم الان ی تومنم بهم نمیده

ااخه ی مدت امتحان کرد شارژ گرفتم کارت ب کارتی داستم پولم گذاشم موند باز ارور میده

کلا جدیدا قاط زده

قبلا خیلی راحت وام میداد

الان ب زور و هزار بهونه میده

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

من تمام چرخش مالی و خرید و کارام با ویپاد بود خودمو کشتم پنج تومن بالاتر نرفت که نرفت،جدیدا که خیلی اذیت میکنه حتی سر یه تومنیش،منم با سکه هام یه وام پونزده تومنی گرفتم یه ساله دارم قسطشو میدم ولی دیگه باهاش کار نمیکنم پولمو گذاشتم تو بلو که وامم باز بشه خیلی خیلی راضی ترم،ویپاد شدیدا باگ داره ارور میده رمز دوم نمیده خیلی اذیت میکنه قبلا خوب بود الان نه دیگه

بلندترین فریاد من سکوت من است...