2777
2789
عنوان

یه دختربچه دیدم

32 بازدید | 11 پست

من معلم هستم امروز که تعطیل میشدم اون مدرسه شیفت مخالف ابتدایی اومده بودن یه دختر بچه کلاس اولی

وای خدای من صورت نرمالو و سرخ و سفید چشای سبز روشن موها و ابروهای بور یه دندونش هم افتاده بود از این هدبند خرسیا روی مقنعه پوشیده بود انگار از تو قصه ها اومده بود بیرون

اینقدر ناز و گوگولی بود یهویی در باز شد همه شون با هم هجوم آوردند داخل این افتاد تو بغلم

یه لحظه از شوق این زیبایی مغزم اتصالی پیدا کرد

به نظرم مامان باباش خوشبخت ترین هستن 🥺🥺🥺🥺

کاش این دنیا که نشد اون دنیا یه اینجور عروسکی مال خودم باشه

اینقدر واسش تو دلم ماشالله گفتم

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

بعضیاشون سن بلوغ میرسن زشت میشن...........ولی بعدش دوباره خوب میشن........منم دیدم ازینجور بچه ها

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الهی یعنی فرزند نداری

نه جدا دارم میشم و بچه هم ندارم

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

انشالله روزیِ خودت بشه

قربون محبتت

ماشاالله

منم یه بار مثل تو همچین عروسکی رو تو یه پاساژ دیدم دیگه خرید یادم رفت فقط تماشاش کردم گفتم خدایا این یه فرشته هست ادم نمیشه گفتم ماشالله خیلی زیبا بود اومدم خونه اسپند دود کردم براش و ایت الکرسی🤗

ماشااللهمنم یه بار مثل تو همچین عروسکی رو تو یه پاساژ دیدم دیگه خرید یادم رفت فقط تماشاش کردم گفتم خ ...

وای اصلا مغزم قفل شده رو اون صحنه که یهویی تو شلوغی و لای در گیر کردن اومد تو بغلم

خدایا اگه پاداش روزه امروزم همین صحنه باشه ممنونتم🥺

اینجور وقتا یه ماشاالله بگو یه دختر همینقدر خوشگل قسمت خودت

تا غروب تا الان بارها گفتم

وای اصلا مغزم قفل شده رو اون صحنه که یهویی تو شلوغی و لای در گیر کردن اومد تو بغلم خدایا اگه پاداش ر ...

قبول باشه روزت منم دعا کن عزیزم

ان شالله خودت هم هر چی آرزوی قلبی داری بهش برسی 🌹🙏

قبول باشه روزت منم دعا کن عزیزم ان شالله خودت هم هر چی آرزوی قلبی داری بهش برسی 🌹🙏

ممنونم ان شالله شما هم به همه آرزوهای قشنگت برسی ⚘