گیسو_______کمند مدیر استارتر عضویت: 1404/09/13 تعداد پست: 24 عنوان بیاید حدس بزنید 8 بازدید | 8 پست درمورد من حدس بزنیدمثلا شغل و سن و ...... در تاریخ بنویسید در ایران آنقدر جوان مرد که کسی پیر نشد به یاد تمام جاویدنام های ۱۸ و ۱۹ دی دیروز | 19:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیسو_______کمند مدیر استارتر عضویت: 1404/09/13 تعداد پست: 24 سنت بین ۲۰ تا ۲۵ دانشجو اووممم مثلا حسابدار نه ۳۷ سالمه مدیر مدرسه هستم 😅 در تاریخ بنویسید در ایران آنقدر جوان مرد که کسی پیر نشد به یاد تمام جاویدنام های ۱۸ و ۱۹ دی
شیداخانومم عضویت: 1404/10/06 تعداد پست: 1167 نه ۳۷ سالمه مدیر مدرسه هستم 😅 سلامت و موفق باشی ان شالله🌹
گیسو_______کمند مدیر استارتر عضویت: 1404/09/13 تعداد پست: 24 مدیر مدرسه بودن سخته؟ آره خیلی نهمیا هر روز توی مدرسه گیس و گیس کشی دارنمعاون ها و ناظم به زور جداشون میکنن امروز هم چند نفرشون رو اخراج کردیم در تاریخ بنویسید در ایران آنقدر جوان مرد که کسی پیر نشد به یاد تمام جاویدنام های ۱۸ و ۱۹ دی
گیسو_______کمند مدیر استارتر عضویت: 1404/09/13 تعداد پست: 24 سلامت و موفق باشی ان شالله🌹 مرسی همچنین در تاریخ بنویسید در ایران آنقدر جوان مرد که کسی پیر نشد به یاد تمام جاویدنام های ۱۸ و ۱۹ دی
شیداخانومم عضویت: 1404/10/06 تعداد پست: 1167 آره خیلی نهمیا هر روز توی مدرسه گیس و گیس کشی دارنمعاون ها و ناظم به زور جداشون میکنن امروز هم چ ... وای نه ، خداقوتهیچ وقت از دیده مدیر به اتفاقات مدرسه نگاه نکرده بودم کاره سختیهاخراج موقت ؟
گیسو_______کمند مدیر استارتر عضویت: 1404/09/13 تعداد پست: 24 وای نه ، خداقوتهیچ وقت از دیده مدیر به اتفاقات مدرسه نگاه نکرده بودم کاره سختیهاخراج موقت ؟ بله در تاریخ بنویسید در ایران آنقدر جوان مرد که کسی پیر نشد به یاد تمام جاویدنام های ۱۸ و ۱۹ دی