2777
2789
عنوان

ویلا کجا بخرم

10 بازدید | 10 پست

میخوام یه جای خوش اب و هوا باشه که اگرم تهران اتفاقی افتاد بریم اونجا بودجه م زیاد نیس حداکثر ۳ تومن چمستان خیلی ویلاهای خوبی داره نورم پیدا کردم ولی میترسم اشتباه کنم کسی چیزی میدونه یا تجربه ای داره کمکم کنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوربعضی شهرکاش جای پرتن ازنزدیک بروببین بعدچندتامهندس توایسنتامیرفتن سرپیش ساخت پروژه هامیگفتن سازشون اصولی نیست فقط نماکارکردن ممکنه بابادشدیددیواراش بریزن کردان خونه ولی بازتهرانه اگربخاطرمسایل جنگ میخوای اونجابگیری بیخیالش شو

اره از همین میترسم... شما جایی نمیشناسید؟

خودمم اینقدگشتم گیج شدم اکثرامشکل سندداشتن منم ادم ریسک پذیری نیستم بایدمطممن بشم ازریشه سندبعدبگیرم معیارمم زیبایی ویلانیست زمینش جای خوب باشه مشکل سندنداشته قدیمی هم باشه بعدانوسازی میکنم

اگه میشناسید میشه معرفی کنید؟ مازندران نور و چمستان زیاد پیدا شد ولی گیلان نمیشناسم جایی رو

بستگی به بودجتون داره مم سمت تنکابن ویلا دارم قیمتا متفاوته هر چقدر به تهران نزدیک تر باشه گرون تره مثلا گیلان سمت تالش قیمتاش متعادل تره