2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده

24 بازدید | 10 پست

وای بچه ها دوسال پیش پارتنرم ازم جدا شد بعد دوسال اومدگفت با یه دختر پولدار خوشگل که ۴ سال از منی که بیتا باشم کوچیکتره تو رابطه بوده و دختره کات کرده

یهو میاد به من پیام میده که قرص تاخیری خریده برای رابطه با من که گفت میخواد با من رابطه برقرار کنه من اصلا اونو ندیده بودم واسه ۸ روز پیش بود اون پیامش..

من میدونم با اون دختر رابطه جنسی داره من میدونم😔اصلا فهمیده بودم چون خودش گفته بود..

ولی وقتی عکس قرصو واسم فرستاد نابود شدم وای کلی کارای خونه هست وگرنه خونوادم اگه تمیز نکنم منو میکشن الان که اینو فهمیدم چجوری به کارام برسم 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسزه روانیه..مگه بلاکش نکرده بودی

روبیکامو پاک کرده بودم اینو ۸ روز پیش گفته بود من دوباره وارد روبیکا شدم پیامشو دیدم..

عکس این قرص تاخیری رو فرستاد بعد گفت هروقت منو ببینه میخواد مال اون بشم!

این یارو با دختره هم س*کس داره اینو خواست بفرسته مثلا بگه میخواد با من رابطه داشتع باشع تا مثلا دوسش داشته باشم احمق نمیفهمه که من میفهمم اون قرصو برای رابطه با دختره خریده😔

روبیکامو پاک کرده بودم اینو ۸ روز پیش گفته بود من دوباره وارد روبیکا شدم پیامشو دیدم..عکس این قرص تا ...

به همین کاراش فگر کن تا ازش متنفر شی..برا یه نر لاشی هم خودتو ازار نده ارزششو نداره عزیزم

به همین کاراش فگر کن تا ازش متنفر شی..برا یه نر لاشی هم خودتو ازار نده ارزششو نداره عزیزم

هوففف شمارشم حتی عوض کرده وگرنه این آدم از صبح آنلاین میشد ..

دیگه آخه قرص تاخیری دیدنشو فقط کم داشتم😔خیلی حس بدیه اصلا از رابطه اکست با شخص دیگه باخبر باشی..

میدونستما اما اینکه قرصو دیدم دیگه حالم بدتر خراب شو

هوففف شمارشم حتی عوض کرده وگرنه این آدم از صبح آنلاین میشد ..دیگه آخه قرص تاخیری دیدنشو فقط کم داشتم ...

سنت کمه امیدوارم یه ادم درست و حسابی با شخصیت میاد تو زندگیت..سعی کن به این پسز فکر نکنی اصلا انقد بیشحصیته ارزش فکر کردنم نداره بی خیال به خودت برس

سنت کمه امیدوارم یه ادم درست و حسابی با شخصیت میاد تو زندگیت..سعی کن به این پسز فکر نکنی اصلا انقد ب ...

اصلا بخدا حالت تهوع دارم

دیدن اون قرص واسم خیلی سخت بود مردیکه ی کثافت تو داروخونه هم کار میکنه