🌱گاهی نمیفهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه به تنهایی کالری زیادی نداره باید کنارش خیلی بخوری.
قندشم خیلی بالاس ۲۲ گرمه.
قند روزانتو کنترل کن وقتی میخوری
پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚بگو این وطن،اگر خسته تن،از آن من است،بخوان بی امان که این نیمه جان،ایران من است✌🏻❤️🩹 از میان آزادی و نان،آزادی را انتخاب میکنم تااگر گرسنه ماندم،بتوانم فریاد بزنم گرسنه ام 👌🏻گفت ما ادامه داریم هیچ وقت مارو حذف نمیشه کرد،به رنگین کمون سنگ نمیشه زد🌈میرسه پایان شب سپیده دم🌞از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک.. چه میدونم خدا مثلا من اگه جات بودم همه رو نجات میدادم🥺..پیج واژینیسموس دات آی آر رو فالو کنید💜
خب چه ربطی داره؟دکتر نوشته یعنی عوارض نداره ، به من ربطی نداره خواستی بخور من به عنوان ی تجربه از خودم خواهرم و دوستش گفتم بگم که سه تاییمون ضربه شدیدی ازش خوردیم شما مثل ما نشی
شما گفتی یادم افتاد من با ۲۱ سال سن قندم رفت رو مرز خطر با این
همین برند کارن؟
پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚بگو این وطن،اگر خسته تن،از آن من است،بخوان بی امان که این نیمه جان،ایران من است✌🏻❤️🩹 از میان آزادی و نان،آزادی را انتخاب میکنم تااگر گرسنه ماندم،بتوانم فریاد بزنم گرسنه ام 👌🏻گفت ما ادامه داریم هیچ وقت مارو حذف نمیشه کرد،به رنگین کمون سنگ نمیشه زد🌈میرسه پایان شب سپیده دم🌞از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک.. چه میدونم خدا مثلا من اگه جات بودم همه رو نجات میدادم🥺..پیج واژینیسموس دات آی آر رو فالو کنید💜
یه زمانی خواستی بخوری دوبیس بگیر قندش ۴ خییلیی ناچیزه