چون خیلی ها میگن شوهرم شبیه این بازیگره ست این عکسو پروفایل گذاشتم وگرنه علاقه ای به این سریال ها ندارم😇 دور از تو بادا اهرمن، ایران من ایران من🇮🇷سرباز وطن🇮🇷
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شما آقایون هیچ وقت نمیتونید درک کنید این دوران چه قدر سخته واقعا تمام روان آدم بهم میریزه درد جسمیش که بماند
قربون صدقش برو
کمتر غر بزن
بهتر میشه
چون خیلی ها میگن شوهرم شبیه این بازیگره ست این عکسو پروفایل گذاشتم وگرنه علاقه ای به این سریال ها ندارم😇 دور از تو بادا اهرمن، ایران من ایران من🇮🇷سرباز وطن🇮🇷
باشه بیشتر تلاش میکنم اما تا الانم هرچقدر تونستم سعی کردم حامی باشم. فقط انگار هرچی تلاش میکنی بازم ...
درست میشه کم کم بیشتر خانوما تو پی ام اس با همسرشون تنش دارن اما با درک مقابل و مهربونی درست میشه