2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دارم تلاشم رو میکنم! بی فایده ست هر بار

شما آقایون هیچ وقت نمیتونید درک کنید این دوران چه قدر سخته واقعا تمام روان آدم بهم میریزه درد جسمیش که بماند

قربون صدقش برو

کمتر غر بزن

بهتر میشه

تا ابد مرگ بر آمریکا،مرگ بر اسرائیل،مرگ بر وطن فروش

شما آقایون هیچ وقت نمیتونید درک کنید این دوران چه قدر سخته واقعا تمام روان آدم بهم میریزه درد جسمیش ...

باشه بیشتر تلاش میکنم اما تا الانم هرچقدر تونستم سعی کردم حامی باشم. فقط انگار هرچی تلاش میکنی بازم به تنش ختم میشه

من الان خودم تو این دورانم خیلی حالم بده و با همسرم دعوام شد،اونم به جای اینکه آروم باشه و درکم کنه ...

کاش یه راه حلی برای این روزا وجود داشت واقعا.. خدا نکنه ما هم حالمون خوب نباشه.. قشنگ جنگ میشه

باشه بیشتر تلاش میکنم اما تا الانم هرچقدر تونستم سعی کردم حامی باشم. فقط انگار هرچی تلاش میکنی بازم ...

درست میشه کم کم بیشتر خانوما تو پی ام اس با همسرشون تنش دارن اما با درک مقابل و مهربونی درست میشه

تا ابد مرگ بر آمریکا،مرگ بر اسرائیل،مرگ بر وطن فروش