arosha1383 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/06 تعداد پست: 909 عنوان میخوام نباشم‼️ 86 بازدید | 11 پست امروز دوست پسرم بهم زنگ زد گفت آروشاااا میخوایم بریم گیم نت کانتر بازی کنیم.گفتم خوبه عزیزم خوش بگذره بعد گفت دختر قشنگ بابایی کیه گفتم منننن.گفت عششق منی تو و...بعد گفت آروشا خیلی کف کردممم گفتم عععع.گفت آروشا کو یبار منو تو دوساعت به حال خودم بزار با خنده میگفتا.من گفتم جدی میگی؟دیگه زنگ نزنم؟گفت غلط کردیییی.عشقم شوخی کردم همیشه زنگ بزن.من بهش گفتم واست سوپرایز دارم میخوام برات آهنگ بخونم بعد میفرستم برات گفت باشه.یک ساعت بعد آهنگی که خوندمو فرستادم.بهش زنگ زدم که بگم فرستادم.جواب نداد.چند بار زنگ میزدم جواب نمیداد.اینقد زنگ زدم تا جواب داد گفتم عشقم کجایییی؟چرا جواب نمیدیییی؟گفت سلام،سرکارم،باشه. بعد قطع کرد!ته دلم خالی شد.معلوم نیست تو بغل کیه و داره بهم خیانت میکنه!میخوام بمیرم واقعا خسته شدم💔 1404/12/03 | 19:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لولوخااان عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 2351 😐😐😐وااااا خوب مگه بیکار ۲۴ ساعت انلایی باشهنمی تونه یه فیلم ببینهبا رفیقاش بره بیروناینا هیچییه دوش نمی تونه بگیره 😂😂یا بخوابه
اعت_چه_مادی عضویت: 1404/10/30 تعداد پست: 209 میفهمم حالتو با ذوق براش آواز خوندی بعد همچین واکنشی دیدی ولی شاید یه مشکلی براش پیش اومده یه کم صبر کن بذار بیاد توضیح بده چی شده
arosha1383 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/06 تعداد پست: 909 فانتزی هاتو میای میگی اینجا؟ قسم میخورم این اتفاق برام افتاده😭!حتی به فکر خودکشی هم هستم😭🙌
arosha1383 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/06 تعداد پست: 909 😐😐😐وااااا خوب مگه بیکار ۲۴ ساعت انلایی باشهنمی تونه یه فیلم ببینهبا رفیقاش بره بیروناینا هیچییه د ... ولی بهم گفت میره گیم نت بعد گفت منو تو دوساعت به حال خودم بزار که ناراحتم کنه و من زنگ نزنم بعد باز گفت سرکارم حس خوبی نداشتم مطمئنم خیانت میکنه😭!
arosha1383 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/06 تعداد پست: 909 میفهمم حالتو با ذوق براش آواز خوندی بعد همچین واکنشی دیدی ولی شاید یه مشکلی براش پیش اومده یه کم صبر ... میاد باز دروغ میگه مطمئنم یه غلطی کرده اگه سرکار بود میتونست جوابمو بده معمولی صحبت کنه ولی قطع کرد😭.
لولوخااان عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 2351 ولی بهم گفت میره گیم نت بعد گفت منو تو دوساعت به حال خودم بزار که ناراحتم کنه و من زنگ نزنم بعد باز ... اگه جدی می گی که واقعی معلوم هنوز هیچ درکی از رابطه نداریو بهتر فعلا هیچیرا جدی نکنیخوب می خواد با دوستاشبرم گیم نتمیخواد ۲ ساعت فقط با رفیقاش باشهبا همین یه کار که نمیشه گفت داره خیانت می کنه 😑😑😑
arosha1383 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/06 تعداد پست: 909 اگه جدی می گی که واقعی معلوم هنوز هیچ درکی از رابطه نداریو بهتر فعلا هیچیرا جدی نکنیخوب می خواد با د ... میتونه جوابمو بده بگه کجاعه!همیشه جوابمو میده ولی چه دلیلی داره قطع میکنه😭🤌