2777
2789
عنوان

میخوام نباشم‼️

86 بازدید | 11 پست

امروز دوست پسرم بهم زنگ زد گفت آروشاااا میخوایم بریم گیم نت کانتر بازی کنیم.گفتم خوبه عزیزم خوش بگذره بعد گفت دختر قشنگ بابایی کیه گفتم منننن.گفت عششق منی تو و...بعد گفت آروشا خیلی کف کردممم گفتم عععع.گفت آروشا کو یبار منو تو دوساعت به حال خودم بزار با خنده میگفتا.من گفتم جدی میگی؟دیگه زنگ نزنم؟گفت غلط کردیییی.عشقم شوخی کردم همیشه زنگ بزن.من بهش گفتم واست سوپرایز دارم میخوام برات آهنگ بخونم بعد میفرستم برات گفت باشه.یک ساعت بعد آهنگی که خوندمو فرستادم.بهش زنگ زدم که بگم فرستادم.جواب نداد.چند بار زنگ میزدم جواب نمیداد.اینقد زنگ زدم تا جواب داد گفتم عشقم کجایییی؟چرا جواب نمیدیییی؟گفت سلام،سرکارم،باشه. بعد قطع کرد!ته دلم خالی شد.معلوم نیست تو بغل کیه و داره بهم خیانت میکنه!میخوام بمیرم واقعا خسته شدم💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐😐😐وااااا خوب مگه بیکار ۲۴ ساعت انلایی باشهنمی تونه یه فیلم ببینهبا رفیقاش بره بیروناینا هیچییه د ...

ولی بهم گفت میره گیم نت بعد گفت منو تو دوساعت به حال خودم بزار که ناراحتم کنه و من زنگ نزنم بعد باز گفت سرکارم حس خوبی نداشتم مطمئنم خیانت میکنه😭!

میفهمم حالتو با ذوق براش آواز خوندی بعد همچین واکنشی دیدی ولی شاید یه مشکلی براش پیش اومده یه کم صبر ...

میاد باز دروغ میگه مطمئنم یه غلطی کرده اگه سرکار بود میتونست جوابمو بده معمولی صحبت کنه ولی قطع کرد😭.

ولی بهم گفت میره گیم نت بعد گفت منو تو دوساعت به حال خودم بزار که ناراحتم کنه و من زنگ نزنم بعد باز ...

اگه جدی می گی که واقعی معلوم هنوز هیچ درکی از رابطه نداری

و بهتر فعلا هیچیرا جدی نکنی

خوب می خواد با دوستاشبرم گیم نت

میخواد ۲ ساعت فقط با رفیقاش باشه

با همین یه کار که نمیشه گفت داره خیانت می کنه 😑😑😑

اگه جدی می گی که واقعی معلوم هنوز هیچ درکی از رابطه نداریو بهتر فعلا هیچیرا جدی نکنیخوب می خواد با د ...

میتونه جوابمو بده بگه کجاعه!همیشه جوابمو میده ولی چه دلیلی داره قطع میکنه😭🤌