hjnnnnnn مدیر استارتر عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 64 عنوان زانودردشديد 3 بازدید | 6 پست خانوما ميشه يه راهنمايي كنيد زانوم تيرميكشه دردش ميره تو رونم وماهيچه پام اصن نميتونم تكون بخورم ميدونيد ازچيه دیروز | 19:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیسوووووییی عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 1484 واییی منم تا حالا اینجوری شدمیه قرص ویتامین دی بخوراز سردیهکاچی بخور خیلی زود بهتر میشهمن گاهی تو پریودی هم اینجوری میشم یه روز بعدش بهتر میشه
hjnnnnnn مدیر استارتر عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 64 واییی منم تا حالا اینجوری شدمیه قرص ویتامین دی بخوراز سردیهکاچی بخور خیلی زود بهتر میشهمن گاهی تو پر ... ميشه بدونم دردشما چجوريه
hjnnnnnn مدیر استارتر عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 64 واییی منم تا حالا اینجوری شدمیه قرص ویتامین دی بخوراز سردیهکاچی بخور خیلی زود بهتر میشهمن گاهی تو پر ... واسه من از زانو تيرميكشه بعدسمت ماهيچه ورونم پخش ميشه ميسوزه اصن نميتونم راه برم واسه من چنروزيه اينجوري شده
گیسوووووییی عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 1484 واسه من از زانو تيرميكشه بعدسمت ماهيچه ورونم پخش ميشه ميسوزه اصن نميتونم راه برم واسه من چنروزيه اين ... تو قرص رو بخورکاچی هم.. اگه خیلی طول کشید بهتر نشد شاید از عصب پات باشهدرد عصب اینجوری که از لگن پا هست تا زانویبیشتر یه سمت بدنه
گیسوووووییی عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 1484 ميشه بدونم دردشما چجوريه من دو حالا دارهیکی درد زانو که با همین دوتا رفع میشهسالی یه بار هم عصب سمت پای چپم درد میاداگه زیاد بشینم خسته بشم درد میاد بالاتر توضیح دادم درد عصب چطوریه