2777
2789
عنوان

عذاب وجدان

3 بازدید | 6 پست

رفتارهایی که تلنبار شده تو رابطم

تو طول روز بهم زنگ نمیزنه من بهش زنگ میزنم گوشیش رو جواب نمیده بعدش هم زنگ نمیزنه بگه چیکار داشتی یا پیام بده بگه چیکار داشتی(اکثر اوقات اینجوری شده)

پیامایی که بهش میدم رو ۷ ساعت تا ۹ ساعت بعد جواب میده من میدونم سرکاره صبر کردم درکش کردم ولی چند بار کنار مغازشون رد شدم ساعت ۹ اینا خلوته میتونه زنگ بزنه

۴ ماهه منو ندیده با اینکه تو یه شهریم و دو هفته یا سه هفته یه بار میریم تصویری و حتی من میگم بریم استانمون یه ساعت راهه همش و تاکسی میگیریم میریم همش میگه نمیدونم

مثلا من ایتا یا تلگرام پیامش میدم دو روز بعد یا سه روز بعد میاد فقط پیامک رو جواب میده

با خونوادش زیاد خوب نیست و خیلی خوب باهاشون رفتار نمیکنه اکثر اوقات

ببین وقتی بخوام اینکارا انجام بده برام هی باید بگم بریم تصویری بیا ایتا جواب پیامم رو بده یا زنگم بزن دیگه حالم داره از خودم بهم میخوره

ببین چقدر من صبر کردم که حالم بد شده روحم بهم ریخته همش استرس دارم همش حس میکنم نمیخاد باهام حرف بزنه و من زیادی ام در حالی که وارد بازی روانیش شدم هی خودم رو کوچیک و بی ارزش کردم هی اعتماد به نفسم اومد پایین در حالی که قبل از او اینجوری نبودم🥲

نمیدونمم چیکار کنم😭

دوسال و ۱۰ ماه فرصت دادم بهش و تموم کردم

نه سربازی رفته بود نه ماشین و نه خونه و یه رشته روانشناسی رو ۱۱ ترم طول داده بود و نه سرکار میرفت و نه موتور چیزی

یه خواستگار خیلی خوب هم دارم و مورد تایید خونوادمم هست

عذاب وجدان دارم از اینکه به خواستگارم جواب مثبت دادم

🍃(خُدآ اَگَر بِخوآهَد غِیرِ مُمکِن،مُمکِن می شَوَد)🍃

چرا عذاب وجدان

خب وقتی اون تکلیفش با خودش معلوم نیست

وقتی درکت نمیکنه ،محبتی ک میخای بهت نمیده ووووو

هزاران دلیل میتونم بگم ک ادم اشتباهی بوده وارد زندگیت شده

تمومش کن و عاقلانه تصمیم بگیر ،شانس یه بار در خونه آدمو میزنه

برای سلامتی آقاجانمون خیلی دعا کنیم 🙏🏻🥺 اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری (س)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه جوابش نذه

برو دنبال زندگیت جانم..

حیف وقتت نییست حرومش میکنی.. ولش کن و تموم

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔