2777
2789
عنوان

خرج نکرد برام

3 بازدید | 9 پست

یکی از لوازمای کارم خراب شده بود

همسرمو فرستادم بخره

دو تومن شد

از کارت خودم کشید

با اینکه پول داشت

من اصلا ادم خسیسی نیستم ولی نمیدونم چرا الان بهم برخورده😐 ؟ از پریودیه؟

خب نمیشد یکم خرج من کنی؟

ما با هم خرچ همه چیو میدیم تو زندگی

کارای خونه هم دو طرفه اس اونم لباسس میشوره غذا میپزه همه چی

ولی الان چرا بهم برخورده😭 رو مخمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید پول نداشته توی کارتش .یا شاید میخواد جدا کنه . وسیله ها خودشو از حساب خودش . وسیله ها شما از حساب خودت 😐

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

شاید پول نداشته توی کارتش .یا شاید میخواد جدا کنه . وسیله ها خودشو از حساب خودش . وسیله ها شما از حس ...

حسابشو دارم دقیق چقد پول توشه😐 من خودم گفتم از کارت خودم بکش

بدونم چقد خرج کارم میشه

ولی اینکه بهم برخورده یجوریم درک نمیکنم خودمو،😐 فک کنم زیادی دیگ همه چیه خودمو گردن گرفتم

حسابشو دارم دقیق چقد پول توشه😐 من خودم گفتم از کارت خودم بکش بدونم چقد خرج کارم میشهولی اینکه بهم ب ...

آهان

ع ن خب پس خودت میگی گفتی بهش از حساب خودت بکشه،

فعلا حساس نشو ولی مراقب زندگیت باش .

بزار اکه دفعه بعدی دیدی باز تکرار کرد بعدا بهش بگو .الان چیری نگو. الکی حساسیت نشون نده بیخیال باش 💫

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

دلم حمایت میخاد حس کردم اون حمایتو ندارم به لحظه

آهان اینم هس✨