2777
2789
عنوان

من چرا خیلی از دستش لجم می گیره

763 بازدید | 49 پست

شوهر من پیش یه درمانگر خانم می رفت  یه جورایی خودم معرفیش کرده بودم یعنی نمی شناختمش ولی درمانگر خودم به اصرار من معرفیش کرده بود و به اون اعتماد داشتم . اولش به نظر همه چی خوب بود ولی فقط یه مدت کوتاه . می دیدم خیلی اصرار داره همسرم بره پیشش حتی اگر مسافرت بودیم خودش را می رسوند که یک جلسه هم از دست نده خب من حساسیتی به خرج نمی دادم . بعد متوجه شدم همسرم خیلی مصره که به تیپ و قیافش برسه خب می دیدم اما باز کاری نداشتم اما یواش یواش اختلافاتمون خیلی زیاد شد یه بار تو حرفاش وسط یه دعوا گفت خانم درمانگرش بهش گفته تو چون تجربه نکردی که زنها از سرو کولت برن بالا و زنهایی که همه چی بهت میدن و هیچی ازت نخوان ، چسبیدی به این زن و زندگی 

من هنوز نفهمیدم تو کشوری که سرانه مطالعه‌اش یک دقیقه‌ام نیست، اینهمه روشنفکر تو مهمونی‌های فامیلیش از کجا میاد؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جانن بعد خانم تخصصش چیه!؟

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
جانن بعد خانم تخصصش چیه!؟

فوق لیسانس روانشناسی بود اما بعدا فهمیدم مجوز این کارو نداشت

من هنوز نفهمیدم تو کشوری که سرانه مطالعه‌اش یک دقیقه‌ام نیست، اینهمه روشنفکر تو مهمونی‌های فامیلیش از کجا میاد؟؟؟؟

عجب موجود مزخرفی بود

درمانگر نبوده

تخریبگر بوده

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

یه مدت گذشت اختلافاتمون خیلی زیاد شد این وسط شوهرم برای مدت خونه گرفت و رفت