2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

9 بازدید | 5 پست

❓چرا خیلی از کسانی که پزشکی خوندهن پشیمون میشن؟

👩💻 اول اینکه، بر اساس تجربهام و بعد از معاشرت با تعداد زیادی از همکلاسیهای سابقم و دوستان و همکارانم... این غر زدنهای مداوم دانشجوهای پزشکی از رشتهشون، معمولاً از روی پشیمونی واقعی نیست.

این فقط یه جور طبیعت تو وجودشونه: «دانشجوی پزشکی فقط برای غر زدن غر میزنه».

بیشترشون بدون دلیل خاصی فقط شکایت میکنن و غر میزنن.

مطمئن باش اگر همین الان دوباره بذارنشون تو موقعیت انتخاب رشته، ۱۰۰٪شون باز هم پزشکی رو انتخاب میکنن.

دوم: یه دلیل دیگه هم میتونه این باشه که تصور ما قبل از ورود به پزشکی، اصلاً شبیه چیزی نیست که بعد از ورود باهاش روبهرو میشیم.

وقتی واقعاً وارد دنیای تخصص و واقعیت رشته میشی، انتظارات و رویاهات یکییکی فرو میریزه. میبینی که همه اون تصورات قشنگ و آرمانگرایانهات دربارهٔ پزشکی و نحوهٔ درس خوندنش، فقط رویا بوده و واقعیت کاملاً فرق داره و اغلب ناامیدکنندهست (اینجا دارم دربارهٔ واقعیت بیشتر کشورهای جهان سوم حرف میزنم).

سوم و آخر: حجم فشار درسی واقعاً سنگین و وحشتناکه.

مقدار مطالب برای خوندن خیلی زیاده، تعداد امتحانها هم همینطور (تقریباً هر یک ماه و نیم یه امتحان تئوری یه امتحان عملی)...

ولی چیزی که همهٔ این سختیها رو قابل تحمل میکنه:

- نگاه افتخار به تو در چشم پدر و مادر و خانوادته

- اجر و ثواب عظیمی که خدا بهتون وعده داده

- و تلاشی که تو مسیر پزشکی دارید انجام میدید

خالهی من نزدیک ۵۰ سالشه ولی از پزشکی پشیمونه میگه اگه برمی گشتم عقب رشتهی دیگه ای رو انتخاب میکردم

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد / یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

کلا درس خوندن سخته و شغلی که از طریق درس بهش برسی معمولا یه جاهایی پشیمونی زیاد داره

یه روز یه نفر می میره میره اون دنیا، خدا ازش میپرسه اون شبی که همسایه ات گرسنه خوابید تو کجا بودی؟ طرف برمیگرده میگه خودت کجا بودی؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خالهی من نزدیک ۵۰ سالشه ولی از پزشکی پشیمونه میگه اگه برمی گشتم عقب رشتهی دیگه ای رو انتخاب میکردم

چی مثلا؟

منم پرستارم

بازم سختمه

کلا آسون ترین حالت اینه یه بیکار پولدار باشه

یه روز یه نفر می میره میره اون دنیا، خدا ازش میپرسه اون شبی که همسایه ات گرسنه خوابید تو کجا بودی؟ طرف برمیگرده میگه خودت کجا بودی؟!

چی مثلا؟منم پرستارمبازم سختمهکلا آسون ترین حالت اینه یه بیکار پولدار باشه

دندون، فیزیو، دارو کلا نظرش اینه که برگرده عقب میره رشته های توانبخشی، پرستاری که شغل خیلی سختیه خدا قوت بده بهتون

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد / یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

دندون، فیزیو، دارو کلا نظرش اینه که برگرده عقب میره رشته های توانبخشی، پرستاری که شغل خیلی سختیه خدا ...

دندون بهترینه

مرسی