2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نظرمو میگم اونم تشویق به کنترل خشم یا صداش میکنم کوتاه صحبت یکنم گوش میدم به حرفش و سکوت میکنم تا جو متشنج نشه و یک جای مناسب از نظرم دفاع میکنم

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

من جواب میدم انقدم تند تند جواب میدم اگه جواب ندم میترکم.. دیگ شوهرم هم خندش میگیره هم عصبانی میشه بعد میگ ب جایی ک انقد دهنتو تکون بدی عقلتو ب کار بنداز 😐😐😐

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

صحبت میکنیم. .همسرم یه اخلاق خوبی که داره اینکه از محیط دورمیشه و ترک میکنه صحنه رو...منم فرصت پیدامیکنم که به خودم مسلط بشم...وخداروشکر باصحبت کردن حل میکنیم... ودیگه اینکه من سنگ دیگرانو ب سینه نمیزنم...زندگیم و همسرم برام تو اولویتن شدیددد.....😊

😊زیادی خوب نباش داستان میشه😊
نظرمو میگم اونم تشویق به کنترل خشم یا صداش میکنم کوتاه صحبت یکنم گوش میدم به حرفش و سکوت میکنم تا جو ...

واي خوش به حالتون

دقيقا برعكس من هرجا مشكلات بود من بيشتر جو رو متشنج ميكردم انگار نميتونستم تحمل كنم

الان هم مشكلاتمون شديده

همش با خودم ميگم چرا من اينقدر عصبي و پرخاشگر شدم

البته شوهرم اشتباهاتش يكي دو مورد نبود

هر وقت جواب بدم کار به فحاشی اون میکشه من اکثرا سکوت میکنم

من کارم ب فش برسه فش ناموس مادر خاهر میدم

غصه اگر هست  بگو تا باشد.معنی  خوشبختی  بودن اندوه است ،این همه غصه و غم، این همه شادی و شور ،چه بخواهی و چه نه ، میوه یک باغند .همه را باهم و با عشق بچین . ولی از یاد مبر ،پشت هر کوه بلند سبزه زاری است پر از یاد خدا و در آن باز کسی میخواند : که خدا هست ،تا خدا هست دگر غصه چرااا؟؟؟
من جواب میدم انقدم تند تند جواب میدم اگه جواب ندم میترکم.. دیگ شوهرم هم خندش میگیره هم عصبانی میشه ب ...

مال من عصبي ميشد و ي دعواي شديد ميشد اولش تحمل ميكرد بعد اون هم ديگه منو عصبي تر ميكرد