2777
2789
عنوان

همتون بیایید

93 بازدید | 9 پست

سلام طاعات قبول

دوستان من رشته ام زبان و ادبیات فارسی و میخوام دبیر راهنمایی بشم ولی از خیلیا شنیدم میگن آزمون استخدامی بر میدارن یا فقط دو نفر رو استخدام میکنند البته این رشته تو سازمان ها هم استخدام میکنند

بنظرتون کسی از اطرافیانتون هست این رشته خونده باشه و کار میکنه؟

انگیزه بهم بدید

قوی باش تا کسی شکستت نده....نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه...و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه....!🍃🌱⭕️درخواست دوستی قبول نمیکنم⭕️

دختر عمم خونده بود الان معلمه استخدامی شرکت کرد قبول شد

واقعا ؟ خداروشکر

کدوم شرکت

قوی باش تا کسی شکستت نده....نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه...و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه....!🍃🌱⭕️درخواست دوستی قبول نمیکنم⭕️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اموزش پرورش دیگه رسمی هم شد

هههههه چجور یادم رفت

عالیه

رشته اش چی بود؟

هههههه چجور یادم رفت عالیه رشته اش چی بود؟

عزیزم زبان و ادبیات فارسی خونده بود😐

الان اموزگار ابتداییه

از ما چه مانده غیر از آرزو... اونقدر بحث کردم (تاریخ عضویتم گویای همه چیه) که کاربری عزیزمو از دست دادم😭😂

عزیزم زبان و ادبیات فارسی خونده بود😐الان اموزگار ابتداییه

واقعا تعجب کردم

مگه میشه ؟

نشنیده بودم با مدرک زبان و ادبیات فارسی میشه دبیر ابتدایی شد

واقعا تعجب کردم مگه میشه ؟ نشنیده بودم با مدرک زبان و ادبیات فارسی میشه دبیر ابتدایی شد

دبیر ابتدایی که غلطه

حالا که شده

برو رشته های استخدامی اموزش پرورش استانتون رو بخون ببین سال های قبل چیا برداشتن

از ما چه مانده غیر از آرزو... اونقدر بحث کردم (تاریخ عضویتم گویای همه چیه) که کاربری عزیزمو از دست دادم😭😂

دبیر ابتدایی که غلطه حالا که شدهبرو رشته های استخدامی اموزش پرورش استانتون رو بخون ببین سال های قبل ...

آها عزیزم

خیلی ممنونم از راهنماییت ، انشالله هر چی بخوای خدا بهت بده

آها عزیزم خیلی ممنونم از راهنماییت ، انشالله هر چی بخوای خدا بهت بده

مرسی عزیزم

انشالله به ارزوهات برسی