2777
2789
عنوان

دلم تنگ شده

60 بازدید | 10 پست

واسه نوجونیم واسه جوونیم حتی واسه ده سال پیشم

واسه روزای ارامشم همون روزایی که فکر میکردم زندگی همیشه مال منه من خوشحالم همه جا برام قشنگه خوشبختی بهم رو کرده

نمیدونستم زود تموم میشه. نمیدونستم بهار زود پاییز میشه

دیگه هیچ خوشحالی به اون اندازه نیس

هیچ لبخندی به اندازه اون وقتا عمیق نیست

دلم گذشتمو میخواد از کی برم پس بگیرمش روزای دلگیرم کی تموم میشه مغزم که دایم کار میکنه کی از کار میفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نبخشیدم چون حقم نبود . چون کاری نکرده بودم . واسه همین نمی بخشم ....شاید الان درگیر خودم باشم و نخوام بهت فکر کنم ولی اینو بدون یه روز که همه چیم درست شد و گفتم آخیش.... از دنیا میخوام که به مراد دلت نچرخه هیچوقت

تا بعدش بفهمی عذاب ینی چی ، بفهمی تو تنهایی به خود پیچیدن ینی چی، بفهمی آواره کردن دل ینی چی ، همونجور که خوشیهای منو کمرنگ کردی امیدوارم دلخوشیات تو زندگیت هی کمتر و کمتر بشه

خیلی چیزامو از دست دادم دلم گرفته روزای رفته برنمیگرده اونی که رفته برنمیگرده عمری که رفته برنمیگرده

نها هیچ چیز موندنی نیست . نه حال خوب نه حال . نه این لحظه . نه این احساسی الان داری

زندگی ینی تجربه. تجربه همین لحظه حس و حالت

چرا دنباله گذشته ای؟ اینطور ببین فک کن . شما یه انسانی گذشته ای عالی داشته حس های خوبی تجربه کردی . بهشون فکر کن و خوشحال باش که این فرصت رو داشتی ... برعکس خیلیا نتونستن شرایط اجازه نداده

تاوان همه چیو من تنهایی پس دادم بدون اینکه تو بفهمی بدون اینکه شعورش رو داشته باشی

همه ذوق و انرژیم و بهترین سالهای عمرم خرج تو شد

بعد تو همش کور شد ...لبخندم نمیاد ...عشق برام معنیشو از دست داده... اعتماد به کسی ندارم... از هیچ حرفی لذت نمیبرم... و همه اینا باعثش تو بودی

برسه روزی که طرد بشی ...دلت دنبال یه پناه امن بگرده ولی پیدا نکنی، هر شب منو به خاطرت بیاری ....بین غریبه ها گیر کنی و یه آشنا واسه قلبت پیدا نکنی

با دلتنگیام چیکار کنم ؟

گذراست . هر حس و هر آدمی تو این دنیا و زندگی گذراست ..

زندگی بهم یه درس قشنگ داده . وابسته ای هیچ حسی نشو مخصوصا وقتی از سمت ادما دریافتش می کنی . نزار توقع به وجود بیاد آزار دهنده است . هر آدمی که تو زندگی ماست فرقی نمی کنه دوست دشمن . تایمی و میره حالا ممکنه اشتباهاتی داشته باشه قول های بده . و بهش عمل نکنه . انسان باید در تلاش برای ارتقا دادن خودش باشه در کنارش حس خوبم منتقل کنه البته بدونه انتظار . جهان هر آنچه رو بهش بدی بازتاب می کنه ... خودتو آزار نده عزیزم