2777
2789
عنوان

جیگرم خون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 18 بازدید | 49 پست
من چون مادرم زمانی که فوت کرد چهارتا خواهربودیم و کوچیترینمون ۳سالش بود باپوست گوشتو استخونم درک م ...

روحشون شاد باشه

باز شما بودید تونستید جای مادرتون رو برای خواهراتون بگیرید

الهی سایه همه ی مامانا مستدام باشه

مهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن./ برای خورشید بعد شبهای طولانی.../ مرگ تعصب ، تولد اخلاق و انسانیت است.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ومنی که مادرم از سن الان من کمتربود وفوت شد🥹

روحشون شاد🖤

رها هستم.....تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش 💫🫂ازتبادل نظر خوش حال میشم... ولی اگه جوابتون رو ندادم از دوحالت خارج نیست یا ندیدم پیامتون رو پیشاپیش عذر میخوام🤍یا تو تایپک آنلاینم و جوابتون رو نمیدم یعنی حتی لایق تبادل نظر نیستید....🌱🦋عرب ملک غزه کجا من کجا ؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا ؟هزاران چولبنان و آن و این فدای یک خشت ایران زمین 🦋🌱🤍

کاش کاش کاش .خیلی سخته بی مادری حسرت بغل مادر بزرگترین حسرت دنیاس

ببخشید میپرسم ، اما مادرتون فوت شده؟🥺

مهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن./ برای خورشید بعد شبهای طولانی.../ مرگ تعصب ، تولد اخلاق و انسانیت است.

ببخشید میپرسم ، اما مادرتون فوت شده؟🥺

بله 😔

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
بله 😔

🥺

روحشون شاد باشه

اگه بچه دارید خدا سایه شما رو برای بچه هاتون نگه داره

منم عصبی میشم میگم 😆 آدم جونش به لبش میرسه

من هرروز دارم عصبی میشم

اره بخدا

شرایطم ک سخت شده اعصابا ضعیف تر

قبلنا کلافم میکردن میبردم بیرون کافه ای پارکی جایی اروممیشدیم الان سوپری بری سلام بدی باید ۱ کارت بکشی بیای بیرون

حتی شاهنامه هم اینقدر قهرمان نداشت🖤🖤🖤دیگر بحثی نیست... دیدنی ها را دیدید ، شنیدنی هارا شنیدید اگر باز هم نفهمیدید، نانتان در نفهمیدن است! پروفایل رو کپی نکنید خودمم

روحشون شاد باشهباز شما بودید تونستید جای مادرتون رو برای خواهراتون بگیریدالهی سایه همه ی مامانا مستد ...

بله بزرگترین بچه مامانم من هستم وپای همشون ایستادم...

خدا مادرتو حفظ کنه و سایش مستدام بالای سرتون

چشم خورده بنده خدایکی از اشنا های ماهنگام رابطه با همسرش فوت شده طرف سی و خورده ای و سالم بوده

این چندسال پیش یه پسر۵ساله داشت سرطان گرفت مرد بااینکه دوباره بچه دارشد ولی همش یاداون بچش بود اخرش هم جوون مرگ شد

خدایا ممنونم ازت بابت خوشبختیم. دخترقشنگم.سلامتیم.خدایاخودت کمک برادرم کن کمک خانوادم.

🥺روحشون شاد باشهاگه بچه دارید خدا سایه شما رو برای بچه هاتون نگه داره

ممنونم عزیزم. خدا پدرمادرتو برات نگه داره

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
بله بزرگترین بچه مامانم من هستم وپای همشون ایستادم... خدا مادرتو حفظ کنه و سایش مستدام بالای سرتون

ممنونم خدا شما رو هم برای بچه هاتون نگه داره