2777
2789
عنوان

جیگرم خون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 18 بازدید | 49 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😔😔😔هرروز ب بچه هاممیگممامانتون بمیرهواقعا دلم نمیخواد بی مادر بشن اما خستم میکنن

خدانکنه

خدایا ممنونم ازت بابت خوشبختیم. دخترقشنگم.سلامتیم.خدایاخودت کمک برادرم کن کمک خانوادم.

مخصوصن خونه ای که دختر توش هست

خیلی

دختر بیشتر به مامانش نیاز داره

ولی کلا جنسیت نداره ، هر بچه ای باید سایه ی مامان خودش بالای سرش باشه

مهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن./ برای خورشید بعد شبهای طولانی.../ مرگ تعصب ، تولد اخلاق و انسانیت است.

منم ناراحت شدم، صلوات فرستادم واسه شادی روحش، خدارحمتش کنه، چرا فوت شده؟

ممنون عزیزم توخواب سکته کرده شب خوابید دیگه بیدارنشد

خدایا ممنونم ازت بابت خوشبختیم. دخترقشنگم.سلامتیم.خدایاخودت کمک برادرم کن کمک خانوادم.

اها بله اشتباه دیدم اون غقط یه بچه داشتخداصبرشون بده میتونم بپرسم علت فوتش چی بود

توخواب سکته کرده

ودر نهایت خواستم اینه زودتر از مادر بمیرم؛)

رها هستم.....تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش 💫🫂ازتبادل نظر خوش حال میشم... ولی اگه جوابتون رو ندادم از دوحالت خارج نیست یا ندیدم پیامتون رو پیشاپیش عذر میخوام🤍یا تو تایپک آنلاینم و جوابتون رو نمیدم یعنی حتی لایق تبادل نظر نیستید....🌱🦋عرب ملک غزه کجا من کجا ؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا ؟هزاران چولبنان و آن و این فدای یک خشت ایران زمین 🦋🌱🤍

خیلیدختر بیشتر به مامانش نیاز دارهولی کلا جنسیت نداره ، هر بچه ای باید سایه ی مامان خودش بالای سرش ب ...

من چون مادرم زمانی که فوت کرد چهارتا خواهربودیم و کوچک ترینمون ۳سالش بود باپوست گوشتو استخونم درک میکنم مادر مخصوصن برا دختر یه ستون امن هست

کاش مامانا هیچوقتی هیچی شون نشه🥺🥺

کاش کاش کاش .خیلی سخته بی مادری حسرت بغل مادر بزرگترین حسرت دنیاس

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
وااااا نگو

واقعا طاقت داغشو ندارم خدا کنه زودتر ازش بمیرم ؛)

رها هستم.....تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش 💫🫂ازتبادل نظر خوش حال میشم... ولی اگه جوابتون رو ندادم از دوحالت خارج نیست یا ندیدم پیامتون رو پیشاپیش عذر میخوام🤍یا تو تایپک آنلاینم و جوابتون رو نمیدم یعنی حتی لایق تبادل نظر نیستید....🌱🦋عرب ملک غزه کجا من کجا ؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا ؟هزاران چولبنان و آن و این فدای یک خشت ایران زمین 🦋🌱🤍