آسمان_بانو1 مدیر استارتر عضویت: 1404/10/29 تعداد پست: 46 عنوان پیشگویی 1 بازدید | 6 پست فالگیری چیزی سراغ دارین یچیزیو مثلا حدس بزنه از آینده؟تا حالا سمت این چیزا نرفتم ولی یه موضوع مهم فکرمو درگیر کرده میخوام بدونم راهی داره یا نه امروز | 15:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarakhanomhastm عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 11766 😑این خرافات رو جدی نگیر عزیزم بوس بهت لطفا اگر میشه یه صلوات به نیت دلم بفرست ممنون🤍جایی نظر دادم هشدار بدین برم درس بخونم 😊
آسمان_بانو1 مدیر استارتر عضویت: 1404/10/29 تعداد پست: 46 😑این خرافات رو جدی نگیر عزیزم بوس بهت دعا اینارو نمیگمولی شنیدم بعضیا طالع بینن تا حدیم درسته حرفاشون
sarakhanomhastm عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 11766 دعا اینارو نمیگمولی شنیدم بعضیا طالع بینن تا حدیم درسته حرفاشون عزیزم اون طالع که با کتاب هستش اینجوری نیست بگه آینده چی میشه چی نمیشه فوقش من دیدم مینویسن بلغمی هستی نیستی ، یا ستاره بختت چه جوریه که اینم باور نکن لطفا اگر میشه یه صلوات به نیت دلم بفرست ممنون🤍جایی نظر دادم هشدار بدین برم درس بخونم 😊
آسمان_بانو1 مدیر استارتر عضویت: 1404/10/29 تعداد پست: 46 عزیزم اون طالع که با کتاب هستش اینجوری نیست بگه آینده چی میشه چی نمیشه فوقش من دیدم مینویسن بلغمی هس ... منم یچیز اینجوریو میخوام، نمیخوام همه چیو مو به مو بگه