2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

میخوام کاملللل برن

کامل اگه بخوای بره باید بهداشت دهان و دندان رعایت کنی

و هر روز آب نمک غرغره کنی

سردی کم بخوری

چون غلبه بلغم هست توی بدنتون بخاطر همین خلط پشت حلق دارین، باید مزاجتونو معتدل کنین

من تا این حد بلدم

بخور گرم هم خوبه سینوس هات پاکسازی میشه

۱۵ دقیقه زیر حوله گرم بخور بده

1- شبها قبل از خواب آب نمک غرغره کن

2 - مخلوطی از سرکه، نمک و عرق نعنا هم غرغره کن

3 - مقداری عسل طبیعی رو با آب حل کن با قطره چکون بچکون داخل بینی اگه خیلی سوزش داشت بخاطر عفونت بالاست شبهای بعد هم یه مدت تکرار کنی إن شاءالله کم کم برطرف میشه

این نکات رو از زبون دکتر اصفهانی شنیدم

تا وقتی که مصلحت ندونم ریپلای نمیخونم👈👈 هر چه خوبی از خداست ، بین بندگان خدا، بهترین واسطه خیر ، انبیاء و اولیاء خدا بخصوص حضرت محمد و عترت و نزدیکان پاکش علیهم السلام هستن به لطف و خواست خدای متعال❤️کل مخلوقات بخاطر وجود حضرت محمد و آل محمد صلی الله علیه و آله و سلم خلق شده اند❤️ارزش انسانها به تقواست و گرامی ترین انسانها با تقواترین انسانهاست❤️پيامبر اکرم (ص) فرمود: هر سبب و نسب در روز قيامت بريده و منقطع مى شود مگر آنچه از سبب و نسب من باشد❤️فمنیستی که مخالف با احکام کاملترین دین خدا یعنی اسلام شریف و عزیز است بسیار حقیر و بی مقدار و دشمن انسانیت است،کسانیکه قبول نکنند و هر حرف بدی بخواهند بخاطر احساسات نابجا به ما بزنند لایق ما نیست😊

چ بینی چ گلو

از کانال تنها مسیر آرامش برات می فرستم خودت خواستی عضو شو خیلی دوره ها و درمان های خوبی آموزش میذاره

سلام دوستان

نماز و روزه هاتون قبول باشه✋

خلط پشت حلق علتهای زیاده داره و بیشتر بخاطر درهم خوری یا مصرف غذاهای سرد ایجاد میشه برای درمان
یکی از موارد زیرو انجام بدید😊

۱-پیاز خلالی برش خورده رو داخل عسل فرو کنید و میل کنید🧅
سه تا چهار خلال پیاز کافیه

۲- پودر نمک سیاهدانه پودر آویشن پودر زنیان🧂
به نسبت مساوی ترکیب کنید نصف قاشق چایخوری قبل از غذا با بزاق دهان مزمزه کنید و قورت بدید

فاطمه حسینی