2777
2789
عنوان

دخالت نکردن

81 بازدید | 1 پست

سلام 🌹

بیاید دخالت کردن هامون رو تا عبادات دیگران با خدای خودشون ادامه ندیم

من روزه میگیرم؛ سالهاست که روزه میگیرم و اصلاً از اینکه کسی جلوم غذا بخوره ناراحت نمیشم و اتفاقاً معمولاً هم با آدم هایی معاشرت داشتم که اهل روزه نبودن هدف روزه هم همین بالا بردن صبر و تقوا هست

از بقیه روزه داران گرامی هم میخوام به کسانی که به هرعلت روزه نمیگرن گیر ندن و باعث بحث نشن

من پریروز از دست رفتار آبدارچی محل کارم ناراحت شدم ولی فکر کردم شاید خیلی از روزها ما اینجا ناهار هایی خورده باشیم و ایشون دیده باشه که باتوجه به حقوقش نتونه بخره و بخوره پس الانم من باید جنبه داشته باشم که بخاطر عقایدم این مدت رو وقتی روزه هستم از چیزی خوردن اون ناراحت نشم یا حتی از کنایه ای که بهم انداخت

من نماز میخونم

روزه میگیرم

حج رفتم

صدقه میدم

قرآن میخونم

اما حجاب ندارم

یه گروهی بابت چند مورد اول من رو مسخره میکنن و یه گروهی هم بابت حجاب نداشتن اذیتم میکنن ولی نظر دو گروه برام فاقد اهمیت هست و خودم هم دخالتی به امور دینی و عقیدتی دیگران ندارم

و از شما هم خواهش میکنم حداقل شخصی بودن این موارد رو بپذیرید چون امسال ماه رمضان تا هرتاپیکی رو باز میکنی تو گروه درحال نصیحت هم هستن؛ البته نصیحت نه و حمله به هم

لطفا کاربر آقا در تاپیک های من شرکت نکنه

ولی ما فضولی رو بیشتر تو قشر مثلا روشنفکر دیدیم

برای بهار و ملینای ۳ ساله🖤برای آنیلای ۸ ساله🖤برای سربازی که سرش از تنش جدا شد🖤 برای پرستاری که آتش زده شد🖤 برای بسیجی که به درخت حلق آویزش شد🖤 و... برای وطن🖤 مرگ بر تروریست👊 مرگ بر آمریکا👊 چهره عریان غرب👈 چشم و دل سیری، حقوق بشر، حقوق زنان و کودکان و ... = اپستین