2777
2789
عنوان

آشنایی

2 بازدید | 0 پست

سلام دوستان

میخوام راجب یه مسئله ای ازتون کمک بگیرم.

من دانشجوی دندون پزشکیم

یه خواستگار دارم اونم دانشجوی ترم آخر پزشکیه.قبلا در خارج کشور تحصیل کرده. و برگشته ایران و الان داره ادامه میده. ۴۰ سالشه و از من ۱۵ سال بزرگتره ولی قیافش به ۴۰ ساله ها نمیخوره ینی اونقدری که سنش زیاده نشون نمیده.. قراره بعد از تموم شدن درسش مرکز زیبایی باز کنه.

حدود ۵ ماه پیش اومدن برا آشنایی و ما خواستیم صحبت کنیم باهم.

ایشون با من صحبت خاصی نمیکنن ینی در حد سلام علیک فقط یا مثلا درچه حالی چیکار میکنی دیگه هیچ صحبتی باهم نداریم.

من یه ماه پیش دیگه دیدم رابطه جالبی نیس گفتم نمیخوام ادامه پیدا کنه چون هیچ رابطه احساسی رو باهات تجربه نکردم ولی خیلی اصرار کرد که نه من میخوام ادامه بدیم و خلاصه کلی اصرار دوباره پیام میده

ولی هیچ تفاوتی نکرده یکی دوبار گفت که زنگ بزنم بهت منم چون خوشم نمیومد بعد اینکه به چیزی اعتراص کردم طرف بفهمه باید چیکار کنه جوابشو ندادم و بهانه اوردم چون بنظرم با تلفنی صحبت کردن هیچ اتفاق و معجزه ای قرار نیس رخ بده .

در ماه اول اشنایی به من یه بار گفت که بریم بیرون منم چون شهر خودم خیلی شهر کوچیکیه نمیخواستم برم و گفتم اینجا نمیتونم ولی اون میدونه شهر بزرگتر دیگه ای دانشجو هستم و فاصله ای حدود ۱ ساعت با محل زندگیمون داره بنظم میتونست پیشنهاد بده که اونجا بریم بیرون ولی نگفت هیچ وقت .

درضمن اون پیج اینستا داره که ۱۴۰۰ نفر فالوور داره ولی هنوز منو فالو نکرده چن بارم بهش غیرمستقیم گفتم که مثلا اینستا دارم ولی بازم فالو نکرد

راستی نه برای تولدم و نه برای ولنتاین هیچ چیزی نخرید حتی ی شاخه گل.نمیدونم انتطاراتم درسته یا بی جاس ولی خبب....

من خودم حس میکنم نمیدونه خیلی چیزارو و سعی میکنم خودمو قانع کنم چون خانوادشون خوبه و پدر مادرش ادمای مطرحی هستن ولی بازم حس میکنم خودمو دارم گول میزنم و در واقع این به من حسی نداره

خواهرم میگه به خاطر سنشه و چون بزرگتره حوصله نداره زیاد

نمیدونم چیکار کنم احساسمو درنظر بگیرم و بهش ته بگم و تموم کنم یا نه.

ممنون میشم تجربیات واقعی تونو بگین در این موارد و نظرتونو بگید که چیکار کنم